Lihallista iltapalaa
Edellisen kasvisruokapostauksen jälkeen siirrytään lihallisiin. Nyhtöpossu taitaa olla trendiruokaa, jota minä(kään) en ollut koskaan tehnyt. Nyt olen. Olen virallinen matkiapina: bongasin ohjeen täältä ja erään kommentoijan innoittamana tein possun kaveriksi vielä bataattiranskalaisia. Tarkoitus oli syödä liha valmiiden hampurilaissämpylöiden välissä. Meillä oli niitä nimittäin pakastimessa. Otin pussin pakastimesta ja satuin lukaisemaan pussin kyljestä, että säilytetty pakastettuna, ei saa jäädyttää uudelleen. Vähän ärsytti. Mutta onni onnettomuudessa, että meillä oli tuoretta kauraleipää, joka oli paljon parempaa kuin valmissämpylät.
Huomatkaa mukeissa olevat cokikset/pepperit: vanhemmat piilottelevat sihijuomaa lapselta, joka saa tyytyä kaurajuomaan pillillä. A kun tykkää kaikenlaisista sihijuomista limskasta vissyyn. Ja meillä ei taaskaan ole pöytäliinaa pöydällä. 🙁
TallennaTallenna