Arkkitehtuuria taaperoille

Rakkautta & Mamarkiaa

Kävimme huhtikuussa Arkkitehtuurimuseon työpajassa, jossa taaperot saivat leikkiä kaupunkia. Palikoita rakennuksina ja lankaa kiemurtelevina teinä. Värivaloja, saippuakuplia ja paperisuikaleita. Yksinkertaisia elementtejä, mutta sellaisistahan lapset pitävät.

Arkkitehtuuria taaperoille oli visuaalisesti hienosti mietitty. Kaikki tarvikkeet ja yksityiskohdat olivat mustia, valkoisia tai musta-valkoisia. Yksivärisiä tai pilkullisia. Jopa teippi, jota käytettiin oman askartelu-teoksen pakkaamiseen oli musta-valkoista teippiä. Tällaiset yksinkertaiset, yhtenäiset ja visuaaliset kokonaisuudet eivät todellakaan ole itsestäänselvyyksiä lapsille järjestetyissä tapahtumissa. 

 

 

Kannattaa ehdottomasti seurailla museoiden ja teattereiden tapahtumia, sieltä voi löytyä tällaisia todella hauskoja touhuja kulttuurimukuloille! Ja, jos kulttuuriseura ja -vinkit kiinnostaa, niin suosittelen liittymään Julian perustamaan Kulttuurimamat ja -papat -facebook ryhmään. Sieltä minäkin sain vinkin tästä! 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

eveliina_m
Life with us

Kuulostaapa hauskalta ja mielenkiintoiselta tapahtumalta. Täytyy ehdottomasti viedä oma poika vastaaviin, kun hän vain kasvaa ensin :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Joo kannattaa! Siellä oli myös Arkkitehtuuria vauvoille -työpaja :)

Kommentoi