Arkkitehtuuria taaperoille

Kävimme huhtikuussa Arkkitehtuurimuseon työpajassa, jossa taaperot saivat leikkiä kaupunkia. Palikoita rakennuksina ja lankaa kiemurtelevina teinä. Värivaloja, saippuakuplia ja paperisuikaleita. Yksinkertaisia elementtejä, mutta sellaisistahan lapset pitävät.

Arkkitehtuuria taaperoille oli visuaalisesti hienosti mietitty. Kaikki tarvikkeet ja yksityiskohdat olivat mustia, valkoisia tai musta-valkoisia. Yksivärisiä tai pilkullisia. Jopa teippi, jota käytettiin oman askartelu-teoksen pakkaamiseen oli musta-valkoista teippiä. Tällaiset yksinkertaiset, yhtenäiset ja visuaaliset kokonaisuudet eivät todellakaan ole itsestäänselvyyksiä lapsille järjestetyissä tapahtumissa. 

 

arkkitehtuuriataaperoille.png

arkkitehtuuriataaperoille1.png

arkkitehtuuriataaperoille2.png

arkkitehtuuriataaperoille3.png

arkkitehtuuriataaperoille6.png

arkkitehtuuriataaperoille4.png

arkkitehtuuriataaperoille5.png

 

Kannattaa ehdottomasti seurailla museoiden ja teattereiden tapahtumia, sieltä voi löytyä tällaisia todella hauskoja touhuja kulttuurimukuloille! Ja, jos kulttuuriseura ja -vinkit kiinnostaa, niin suosittelen liittymään Julian perustamaan Kulttuurimamat ja -papat -facebook ryhmään. Sieltä minäkin sain vinkin tästä! 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (2)
  1. Kuulostaapa hauskalta ja mielenkiintoiselta tapahtumalta. Täytyy ehdottomasti viedä oma poika vastaaviin, kun hän vain kasvaa ensin 🙂

    1. Joo kannattaa! Siellä oli myös Arkkitehtuuria vauvoille -työpaja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *