Aurinkolasihaaste

Kevätaurinko paistaa ja rattaista ulos kuikuileva vauva tarvitsee aurinkolasit silmiensä suojaksi. Eikä mitkä tahansa pleksit. Vaan vaatteisiin ja muihin asusteisiin helposti sulautuvat lasit jotka ovat turvalliset ja vauvan päähän sopivat. Aurinkolasien valikoima herättää minussa tutti-vallankumoukseen verrattavia tunteita. Tekisi mieli nousta barrikadeille. Tai muuttua suunnittelijaksi.

Järkyttävän suuri osa myytävistä malleista on virtaviivaisia pirikiikareita. Asumme Kurvissa ja nopeita laseja näkyy täällä keskivertoa enemmän läpi vuoden. Jätämme ulkonäölliset yhtäläisyydet nistien ja vauvojen kanssa kokeilematta.

Aurinkolasien värivalikoima on, no värikäs. Mitä enemmän värejä ja kuvioita aurinkolaseissa, sitä haastavammaksi tulee niitä ympäröivien asioiden valinta. Yksien aurinkolasien takia. On helpointa valita yksiväriset, neutraalit lasit. Alle vuoden ikäinen vauva haluaa mustat aurinkolasit silmilleen aivan yhtä paljon kuin vaaleanpunaiset prinsessapokat. 

Luojalle Internetille kiitos löysin Ki ET LA Diabola-aurinkolasit. Pyöreät ja mustat. Pienet ja joustavat. Lasien kehykset on valmistettu yhdestä osasta ja materiaali on rikkoutumatonta ja kevyttä. Linssit valmistetaan polykarbonaatista, joka suojaa UV-säteilyltä paremmin kuin akryyli. Lasien mukana tulee irroitettava joustoremmi.

Nyt saa paistaa! 

 

Screen Shot 2016-03-23 at 23.41.44.png

Ostin Ki ET LA Diabola -aurinkolasit Ipainaisesta.

 

 

Yhdet söpöstelylasit oli silti pakko ostaa. Hillitty väri ja kuvio ihastutti. Ei yhtä suojaavat, kestävät ja ekologiset kuin Ki ET LA lasit, mutta jostain syystä en voinut jättää näitä kauppaan. Menee ehkä pipokauden aikana.

 

Screen Shot 2016-03-24 at 09.44.11.png

Aurinkolasit ja takki: Lindex

Kommentit (4)
 1. Niin rumat kuin nuo perus ”pirikiikarit” minunkin mielestäni on, ei ole kyllä tullut mieleen että niihin puettu lapsi olisi vanhempiensa toimesta ”liitetty nistijoukkoon ulkonäöllisesti”.

  On ihan ok haluta erottua massasta pukemalla lapsensa tyylikkäästi, mutta vähän voi myös miettiä mitä näppikseltään päästää.

  1. Kiitos kommentista! Kyse oli liioittelusta, huumorista ja itseironiasta omaa tyylitarkkuutta kohtaan. 🙂 

   Mukavaa pääsiäistä!

 2. Mä en kans tajua noita vauvojen pirikiikareita! Mut mistä on tuo ihana valkoinen pipo?

  1. Niinpä! 😀

   Hauska turbaanipipo on itseasiassa ostettu vuosia sitten H&M:ltä. Älä kysy miksi olen ostanut vauvan pipon varastoon odottamaan. Mutta onneksi ostin! Tällasia taisi tosin olla tänä keväänä H&M:llä myös, ainakin näin jossain blogissa harmaana. Ehkä Mutsie -blogissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *