Onnellinen juuri tässä ja nyt

Pitkän aikaa on nyt ollut sellaista sekavaa elämää. Tai siis tiedättekö, todella kova kiire töissä, perhe elämälle ei ole jäänyt tarpeeksi aikaa ja kaikki on tuntunut vain niin pakkopullalta. Mutta en tiedä mikä nyt on tullut, mutta jo tovin olen vain ollut niin onnellinen. Onnellinen tässä ja nyt. 

Onnellisuuteen ei tarvita pinoittain seteleitä ja luottokortteja tai ystävien kanssa treffailuja joka päivä. Tie onnellisuuteen käy oman mielen ja hyvinvoinnin kautta. Kiire töissä on alkanut helpottamaan, kun ensimmäinen deadline aika on pian saavutettuna ja hommat paketissa. Aikaa on jäänyt treffata pitkästä aikaa vanhoja tuttavia ja olla vain perheen kanssa. Vaikka tekemättä mitään. Ja koska myös siluettini on pienentynyt muutaman koon tässä viime aikoina ja vaakalukema näyttää -10kg, niin johan siitä voikin jo iloita. Olo on mitä mainioin ja olen sinut itseni ja rajojeni kera. Laihtumisen myötä sitä vain oppii kuuntelemaan kehoaan ja ymmärtämään mikä on hyväksi, mikä tekee pahaa ja mikä turvottaa. Niin se vain menee. 

Onnellisuutta on myös se, että kaikki asiat ovat mallillaan. Vihdosta viimein päästiin yhteisymmärrykseen asuntomme tulevaisuuden suhteen ja työkuviotkin muuttuvat huomattavasti parempaan suuntaan toukokuusta eteenpäin, joka toki helpottaa elämää myös rahallisestikin. Jotenkin vain on sellainen…hyvä fiilis. 

Kevätaurinkokin näyttäytyi eilen oikein kunnolla ja veti myös minut matkaansa viehätysvoimallaan. En vain malttanut millään pysyä toimistolla, kun ikkunoiden välistä pilkisti sininen taivas ja auringon paiste, joten ampasin Pösöni kanssa Pyynikin näkötornille kävelemään harjua pitkin ja ihastelemaan näköaloja! Siinä sivussa toki maistui myös yksi munkki ja kaakao kermavaahdolla. 

 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Mutta. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa <3 Huomenna suunnaksi minulle ja lapsille tulee Kirkkonummi ja lauantaina Helsinkiin nuuhkuttelemaan tuttavan vastasyntynyttä pientä poikaa. Can’t wait!! 

Suhteet Ystävät ja perhe Mieli Vanhemmuus

Ravinteli Pork and More, Tampere

Olen pitkän aikaa, oikeastaan ihan siitä päivästä saakka kun tuo Ravinteli Pork and More avattiin tuohon Tampereen vilkkaimmalle ravintola alueelle, halunnut käydä testaamassa tuota kyseistä ravintolaa. Mieheni ei ole kuitenkaan koskaan innostunut siitä paikasta tai sitten emme vain yksin kertaisesti ole päässeet liikkeelle ilman lapsia. Ja lasten listaahan sieltä ei löydy, mutta eräs bloggarikaverini kyllä testaili paikan myös lasten kera, ja vaikutti toimivan! 

Mutta kuitenkin. Tänään olin liikenteessä itselleni tärkeän vanhan ystävän kanssa. Välimme kyseisen henkilön kanssa ovat lähiaikoina lähentyneet ja päätin ”juhlistaa” tätä illastamalla hänen kanssaan. Ja koska sain päättää paikan, niin valinta oli enemmän kuin varma. Ravinteli Pork and More, käyks? , laitoin hälle. 

Ja voi kuulkaas! Tää mamma vietti 1,5 tuntia yksinkertaisesti ruokataivaassa! Ruoka oli todella maittavaa ja oli kiva, että listalla ei ollut kymmeniä eri vaihtoehtoja, vaan vain muutama pääruoka ja muutama side- tuote sekä alkusnacksejä. Pojot tuosta! Mutta tosin pieni miinus tuli siitä, että listalla tosiaan luki vain esim. Beef Bun. Eikä mitään muuta. Ja suomalaiseen suuhunhan ei sovi kysyä, mitä tämä nyt on ja mitä se nyt sisältää, ja mitä tuo nyt on jne. Mutta uskaltauduimme kysymään ja sen myötä edessämme olleet listat aukesivat täysin uusin silmin. Kunhan vain olisi muistanut kaiken mitä tarjoilijatar kertoi. Joten, hieman tuota tuoteselostetta annoksista olisin kaivannut. Mutta kyllähän tuo nyt noinkin luonnistui 🙂 Hieman normaalista poikkeavaa!

Itse päädyin ottamaan alkupalaksi Apple Porkia. Eli tämä Apple Pork oli uppopaistettuja possun lihapalasia kuorrutettuna omenaisella barbeque kastikkeella. Ja hemmetti kun oli hyvää! Tarkoitukseni oli ottaa annoksesta kuva, ja hyvin yllättävästä ja erilaisesta tarjoiluastiasta, mutta mahtavat tuoksut ja kurniva nälkä veivät voiton.

Pääruoaksi siirryin härkään, ja otin tuon Beef Bunin. Beef Bun oli kahden maukkaan sämpylän puolikkaiden väliin tarjoiltua revittyä härkää, kuivattuja salottisipuleita, pikkelöityä sipulia, chiliä ja sinappia. Aivan taivaallista! Sivutuotteeksi päädyimme jakamaan Cheece Fries – juusto ranut siis näin suomeksi. Mmmm! 

image.jpeg

Kuva ei kerro kaikkea. Teidän tulee itse poiketa ja testata paikka. Ette tule pettymään, jos pidätte possusta ja savuisista mauista sekä pienestä ravintolasta ystävällisellä palvelulla. Kaikkea tuota tarjoaa Ravinteli Pork and More. 

Ja mitä tulee hintapolitiikkaan. Jos olisin ottanut jossain muussa hamppari paikassa vaikkapa pulled pork- purilaisen ja ranut, niin todennäköisesti loppuhinta olisi ollut aikalailla samaa luokkaa kun tässä kyseisessä paikassa. Alkupalojen hinnat liikkuivat 3-4 euron välillä, pääruoat 14-22 euron välillä ja nuo lisäkkeet, side-tuotteet, 2-7 euron välillä. Joten mielestäni varsin normaali hintainen paikka. 

Suhteet Ruoka ja juoma Ystävät ja perhe Suosittelen