Dior-uutuuksia päivämeikissä

Dior1.jpg

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Jatketaan MUFE-esittelyjä hieman myöhemmin, innostuin nimittäin tänään leikkimään Diorin uutuuksilla parinkin meikin verran. Osa tuotteista saapuu myyntipisteisiin vasta syyskuun alussa, mutta kai te tiedätte miten vanha sanonta kuuluu? Hyvää ka… KAIKKI HYVÄ TÄNNE HETI NYT EIKÄ MITÄÄN ODOTTELUA!!! 

Kuvasimme viime keskiviikkona Trendin palstaani ja sen tuotteita etsiskellessä sain Diorin maahantuojalta testiin em. syksyn uutuusmeikkejä ja muutaman klassikko-luomiväripaletin peruskokoelmasta. Tein toisella paleteista tällaisen pehmeän ja klassisen päivämeikin, joka henkii vähän vanhaa kunnon Adele -meikkiäni! Simppeliä ja nopeaa, ettei arkiaamunakaan ala ärsyttää puunaaminen. 

Pienellä treenillä tämä meikki ilmestyy kasvoille alle 15min aherruksella!

 

DiorPaletti.jpg

Paletiksi valitsin Diorin klassisen viisikon, joka uudistuu syksyllä 11 väriharmonian voimin. Uusia väriyhdistelmiä lanseerataan joka sesongin alla ja huomenna teenkin pienen kopion syksyn suosikkipaletistani.. Tänään meikin takana on kuitenkin hajuvedeltä nimensä lainannut Cuir Cannage, jonka värit ovat täydellisiä, hennosti ja hieman rajumminkin lämpöiseen taittavia, ruskeita.

Minulle nämä viisikot ovat aina olleet meikkifriikkeyteni kulmakivi. 70€ maksava meikkipaletti ei todellakaan ollut teini-ikäiselle mikään heräteostos, vaan sijoitin sellaiseen osan kuukausirahoistani syvästi harkiten ja väriyhdistelmää pitkään pohtien.. Lopulta päädyin hieman samankaltaiseen viisikkoon kuin ylemmässä kuvassa, mukana tosin oli trendivärinä persikkaa ja värit taisivat olla kautta linjan mattaisia.

Uskalsinkohan lopulta edes käyttää koko palettia niin paljon, kuin olisi pitänyt? Olen kyllä typerä hamstraaja 😀

 

DiorTuto2.jpg

Diortuto1.jpg

 1. Levitin ensin luomille pohjustusvoiteeksi Lancômen pohjustusvoiteen, josta on tulossa erillinen esittely ja arvostelu ensi viikolla!

 2. Levitä pohjustuksen jälkeen liikkuvalle luomelle vaaleaa helmiäissävyä ja kiepauta se myös sisäkulmaan, jos haluat

 3. Piirrä luomivakoa varovasti häivyttäen esiin vasemman alakulman helmiäis-ruskealla, mutta pidä häivytys avoimena ulko- ja sisäkulmista

 4. Tummenna luomivaon syvintä kohtaa piirtämällä ensin sen muotoa mukaileva viiva, jonka häivytät sitten kohti kulmakarvoja. Käytä tähän paletin keskimmäistä sävyä. Luomelle alkaa muodostua pehmeä versio Cut Crease -häivytyksestä

 5. Tummenna varjostusta niin tummaksi kuin haluat – voit käyttää jopa oikean alakulman tummanruskeaa väriä. Levitä sen jälkeen vaaleampaa helmiäisruskeaa myös alaluomelle.

 6. Rajaa lopuksi silmän mustalla rajausvärillä haluamasi muotoisiksi.

 

Dior6.jpg

DiorPohjat.jpg

Ihon meikkasin uudella Star -meikkivoiteella, joka lupaa huomaamatonta, kuultavaa ja pitkäkestoista lopputulosta. Silmänalusille kokeilin puolestaan uutta peitevoidetta, joka lupaa kirkastavan peittokykynsä lisäksi olla kosteuttava ja joustava, siis muutenkin kuin riitatilanteissa :B 

Nämä tuotteet ilmestyvät myyntiin vasta syyskuun alussa!

 

DiorVoiteet.jpg

Molempien tuotteiden koostumus oli todella miellyttävä ja varsinkin peitevoide saa jäädä omaan meikkipussiini pidemmäksikin aikaa. Olen jo hetken etsinyt itselleni uutta ”valokynää” tai sen korvaavaa tuotetta ja kas, tässähän se on!

Silmänympärysihoni on viime aikoina ollut hieman kuiva ja herkähkö (joten on viisasta tehdä silmämeikkikokeiluja >:D), mutta Star Concealer ei ärsyttänyt ihoani vaan päinvastoin tuntui kosteuttavan ja kirkastavan katsettani huomattavasti. 

Silmänympärykseni olivat selvästi aiempaa kirkkaammat, mutten huomannut 4h kaupungilla juoksunkaan jälkeen pahaa silmänalusjuonteisiin pakkautumista! Voide siis ihan oikeasti joustaa arkisen aherrukseni riepoteltavana. Saatoin jopa hieman rakastua <3

Star-meikkivoide on samaan tapaan ihanan ohutta ja ihon pinnalla todella huomaamatonta, mutta kaipaan ehkä tällä hetkellä heiman kovempaa peittokykyä koska:

Diorpohja.jpg

Stressin hakkaaman ihoni on leuan alueelta melko karua katsottavaa.. Tässä kuvaparissa näkyy loistavasti tuotteen iholleni jättämä pinta ja peittokyky! Lopputulos on todella luonnollinen ja ihanan ohut. Rakastan juuri tällaisen pinnan iholleni jättäviä voiteita, mutta juuri nyt kaipaan jotain peittävämpää.. Star voi hyvin olla syksyn suuri syrjähyppyni, heti kun tämä leuka-alueen pintaraivo laantuu.

Noin 58€ hintainen meikkivoide löytyy 12 eri sävyssä ja 40€ hintainen peitevoide 4 eri sävyssä.

 

DiorPuna.jpg

Dior2.jpg

Poskipäille pyyhkäisin kevyesti puuterimaista sävyä 856 Rose Diorette. Minulla ei yksinkertaisesti ole mitään sanottavaa tästä tuotteesta.. Toimii juuri niin täydellisesti, kuin 50€ poskipunan oletankin toimivan! Suurempi punayllättäjä löytyi ehdottomasti huulipunan kohdalta:

 

DiorHuulet.jpg

Kun ensimmäisen kerran avasin tämän huulituotteen hylsyn, myhähdin hieman pettyneenä ja suljin sen heti. Typerä Saara. Rouge Dior Baume on nimittäin ihana! Äärimmäisen miellyttävä koostumus levittyy huulille huulivoidemaiseksi kerrokseksi, joka ei kuitenkaan ole yhtään liukas.

Toisin sanoen minusta ei missään vaiheessa tuntunut siltä, että puna karkaisi huulilta esim. suuhuni ja kerryttämään sitä 8kg huulipunasatsia, jonka kuulemma elämäni aikana tulen nielemään.

 

DiorHuulet2.jpg

Ja hei, kyllähän se myös näyttää aika herkulliselta! Sävy 558 Lili on paitsi selkeä tribuutti portaalillemme, myös superluonnollinen ja silti houkutteleva. Toivoin salaa päässäni, että joku minuun tänään törmännyt mietti päässään ”mitä ihanaa huulipunaa tuolla naisella on?!”.  

Kuultopunat ovat oikea valinta kaikille meille laiskimuksille, jotka emme jaksa seurata meikin elämistä kasvoilla päivän mittaan. Ne sopivat myös loistavasti tumman silmämeikin kaveriksi, kun huuliin tarvitsisi jotain, mutta puna on liian raskas vaihtoehto. 

Oikeastaan kuultopuna taitaa olla minun syksy-valintani, koska mieleeni nousivat juuri mielikuvat tuulisista kaduista ja huulikiiltoon sotkeutuvista hiussuortuvista.. Ja huulipunaa ympäriinsä levittävistä hiussuortuvista… Miten mun hiukset muka sotkeutuisi huulipunaan, kun pidän niitä aina kiinni?! 😀

Dior Rouge Baume löytyy kaupasta syyskuun alusta asti n. 42€ hinnalla ja sävyjä on huikeat 14kpl!

 

 

 

Dior7.jpg

Dior8.jpg

 

Tällainen kepeä loppukesän meikki tänään! Huomenna on luvassa todella erilainen ja melkoisen dramaattinen look Diorin syksyn tähtipaletilla ja sunnuntaina julkaisen kaikkien kesän arvontapostausten voittajat!

Ajattelin tämän testin inspiroimana tehdä vielä muutaman muun ”sarjakohtaisen” meikkitutorialin syksyn uutuustuotteilla.

 

kauneus meikki testit
Kommentit (10)
 1. Dior Meikkivoide | Piipaa Uutiset
  25.7.2020, 20:24

  […] Dior-uutuuksia päivämeikissä – Saara Sarvas | Lily – Rouge Dior Baume on nimittäin ihana! Äärimmäisen miellyttävä koostumus levittyy huulille huulivoidemaiseksi kerrokseksi, joka ei kuitenkaan ole yhtään liukas. Toisin sanoen minusta ei missään vaiheessa tuntunut siltä, että puna karkaisi huulilta esim. suuhuni ja kerryttämään sitä 8kg huulipunasatsia, jonka kuulemma elämäni aikana tulen nielemään. […]

 2. Oli pakko tulla kommentoimaan, koska tää postaus ja erityisesti huulipuna jäi kummittelemaan vahvasti mieleen, ja eilen kävin ostamassa huulipunan juurikin tuossa Lili sävyssä itsellenikin! Meikkaan todella todella harvoin (ööö kaks kertaa kuussa ehkä) ja ehkä siksikin tuo 42 euron hinta kirpaisi kovaa, ja sätinkin itseäni jo tavaratalon kassalta lähtiessä. Äsken kuitenkin kokeilin tuota huulipunaa, ja se on IHANA!! Tuntuu tosi miellyttävältä niin kuin sanoit, ja sävy on tosi luonnollinen ja tekee silti heti huolitellumman näköiseksi 🙂 Kiitos siis vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *