Garnier Micellar – Voita vuoden puhdistustuotteet!

garnier7.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Garnier Suomi

Ohhoh, viimeistä yhteistyöpostausta pukkaa :O Mukavaa, että tähän paikkaan osui yksi suosikkiyhteistöistäni! Muistatteko vielä, kun kerroin tästä Garnierin misellivedestä? Jos et, tässä pienet tärpit siitä, miksi olen itse kyseisen mystismaagillisen tiedenesteen käyttäjä:

  • Täysin hajuton yhden askeleen puhdistustuote, joka sopii aivan kaikille ihotyypeille
  • Tuote on täydellinen treenikassiin/työpaikan laatikkoon niitä hetkiä varten, kun sitä eniten tarvitsee
  • Puhdistusperiaatteena miselliteknologia, eli miljuunat pienet misellipallerot, jotka irrottavat ja säilövät meikin ja muun iholta irtoavan lian sisäänsä
  • Puhdistaa ja poistaa ainakin teoriassa kaikki meikit (alempana keskustelua siitä, millaisten vedenkestävien tuotteiden kanssa saatat joutua turvautumaan johonkin tujumpaan)

Tarkemmat käyttövinkit ja teknisen höyhötyksen voi käydä tsekkaamassa tästä selkeästi kuvitetusta postauksesta.

Itselläni tämä misellivesi oli käytössä jo ennen ensimmäistä yhteistyöpostausta ja pakissa tämä on pysynyt tähänkin asti – oma tyytyväisyystasoni on siis pysynyt korkealla ja olen ostanut tuotetta lisää jo useamman kerran 🙂 Todettakoon tähän samaan hengenvetoon, että ei, kaikille tämäkään tuote ei toimi. Uskallan silti väittää osumatarkkuuden korkeammaksi, kuin monella muulla huomattavasti kalliimmalla putsarilla. 

Garnier4.jpg

Osa edellisen postauksen kommentoijista valitteli, etteivät vedenkestävät ripsivärit olleet tuotteella irronneet – toivoisin tällaisilta kommentoijilta lisäinfoa siitä, mikä ripsari oli liian tujua tavaraa? Itselläni on muutama vedenkestävä ripsiväri, jotka eivät meinaa irrota öljyisilläkään tuotteilla, joten niiden kohdalla olen jättänyt miselliveden jo lähtökohtaisesti pois laskuista – ehkäpä tämä olisi pitänyt mainita varoittavana huomiona jo aiemmin.. Ah well!

Kiinnostaisi siis lähinnä tietää, mikä on määrittävä juttu niiden vedenkestävien tuotteiden välillä, jotka irtoavat ja jotka eivät. Tein tästä dilemmasta inspiroituneena testin, jossa lätkin käteeni kaikki vedenkestävät tuotteet, jotka käsiini osuivat – ne näettekin ylemmässä kuvassa. Tässä kuvat kunnolla kuivaneista tuotteista ennen ja jälkeen puhdistuksen:

garnier5.jpg

Yksi pyyhintä poisti vedenkestävän meikin melko hyvin ja toinen pyyhkäisy kaiken muun, paitsi kaksi superkestävää tuotetta: Armanin Eyes to Kill -vedenkestävän ripsivärin ja kestohuulipunan. Ok, ripsaria oli aika paksusti, eikä se ole tarkoitettu iholle ja huulituote irtoaa huulien sileästä ihosta helpommin kuin käsivarresta, varsinkin jos se on saanut olla iholla kauemmin kuin 15min 😛 Tämä on kuitenkin hyvä tietää!

Jos edelleen tuntuu siltä, että misellivesi ei sinun käytössäsi toimi, tsekkaa läpi tämä muistilista tuotteen oikeaoppisesta käytöstä:

  • Älä kastele vanulappua liikaa. Jos nestettä on liian paljon, se valuu pitkin kasvoja silmiin ja suuhun ja meikki vain pyörii ihon pinnalla
  • Älä hiero, vaan anna tuotteen vaikuttaa esim. silmämeikkiä puhdistaessasi kevyesti nytkyttämällä ja rauhallisesti lappua vetämällä.
  • Älä ota uutta lappua heti, kun vanha alkaa näyttää siltä että meikkiä on irronnut. Seuraava kuva muistuttaa miksi:

Misellivesi puhdistaa ja puhdistaa vaan, koska misellit ovat maailman täydellisin pieni ihme!

Garnier2.jpg

Mm-mmmmm. Edellisen kuvasarjan käytössä muodostuneet roskat.

Misellivesien suosio on ilmeisesti ollut kovaa, sillä alkuperäinen Garnier Micellar on saanut rinnalleen myös rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon version, sekä puhdistuspyyhkeet molemmista. Itse tykkään rasvoittuvan ihonikin kanssa pinkkikorkkisesta klassikosta, mutta eiköhän tuo toinenkin pullo tule loppuun asti kulutettua! 

 

garnierselfie.jpg

Olit sitten vannoutunut misellivesifani tai vasta varpaitasi tähän puhdistusvallankumoukseen kasteleva kokeilija, kannattaa ehdottomasti ottaa osaa Instagramissa tällä kellonlyömällä käynnistyvään kilpailuun, josta voit voittaa vuoden puhdistustuotteet, eli 6 pulloa misellivettä ja kosteusvoidetta

Näitä settejä jaetaan kerran viikossa seuraavan neljän viikon ajan ja kilpailuun voi osallistua Instagramissa lataamalla palveluun kuvan suihkunraikkaista ja juuri puhdistetuista kasvoistaan hashtageilla: #MicellarFaces ja #GarnierSuomi.

Kisan virallisen Facebook-sivun kautta saat tarkemmat tiedot kilpailun säännöistä ja lisätietoa tuotteista 🙂

p.s. Olkaahan kuulolla huomenna! Luvassa on kunnon varjostuspostaus.

Kommentit (21)
  1. Garnierin misellivesi on itselläni käytössä esipesu -tuotteena. Sen käytön jälkeen yleensä pesen kasvot kuitenkin vielä toisella putsarilla ja vedellä. Joskin ihoni kuivaa vesipesusta, mutta kun en osaa olla ilman! Max Factorin vedenkestävä ripsiväri 2000 calorie ei lähde misellien mukaan, vaan vaatii öljypohjaisen putsarin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *