Tutorial: Sleek Oh So Special – Pehmeän persikkaista

ohsospecial.jpg

Ajattelin tällä viikolla yhdistää kaksi kärpästä! Sleek-meikkitutorialit, ja valmistujaismeikit ^_^ Todella poikkeuksellisesti julkaisen siis jo tänään keskiviikkona kolme erilaista, melko kevyttä ja kesäistä silmämeikkitutorialia, jotta kaikki halukkaat ehtivät treenailla jo hyvissä ajoin ennen perjantain ja lauantain pippaloita. Tämä sama alku-disclaimer löytyy tylsästi jokaisesta postauksesta, jos joku lukee juttua syötteen kautta eikä huomaa että niitä on zomg – KOLME!!

Tein kaikista meikeistä melko kevyitä, koska a) nyt on kesä!!! b) valmistuvat nuoret naiset (ja mikseivät myös miehet) ovat aina niin kauniita että siihen on turha sutia liikaa tavaraa päälle. 

Mikään näistä kolmesta tutorialista ei nappaa, muista kurkata tunnisteiden Meikki – Silmämeikit, Meikki – Pohjameikki ja Signature Style taakse. Sieltä löytyy varmasti jokin lookki, jonka voit soveltaa tärkeään päivään sopivaksi!

Aloitetaan Oh So Special -paletilla, joka on täynnä neutraalin sävyisiä, mattaisia sekä helmiäispintaisia luomivärejä.

 

ohsospecialpaletti.jpg

Merkitsin ylempään kuvaan järjestyksessä käyttämäni sävyt, jotta voit joko käyttää samoja omasta paletistasi, tai etsiä mahdollisimman samankaltaiset värit muiden meikkiesi joukosta.

Tämä meikki korostaa sinisten ja vihreiden silmien sävyä, mutta sopii hyvin myös ruskeiden silmien seuraksi. Oman fiiliksen mukaan persikkaisen luomivärin sävyä voi kirkastaa, tai jättää sen neutraaliksi.

 

ohsospecialTUTORIAL1.jpg

 • Aloita pohjustamalla luomet siihen tarkoitetulla tuotteella
 • Levitä mattaista vaaleaa luomiväriä liikkuvan luomen keski- ja alkuosiin ja häivytä kohti kulmakarvaa. Mattaista väriä voit levittää melko korkeallekin ilman että se näyttää tökeröltä.
 • Levitä häivytyssiveltimellä vaaleaa persikkaan tai pinkkiin taittavaa luomiväriä liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkkaan, sekä luomivakoon. Sleekin paletista numerolla 2. merkitty sävy on luonnossa hieman kirkkaampi, mutta silti todella vaalea persikka.
 • Levitä tummempaa persikkaista tai pinkkiä silmän ulkonurkkaan ja häivytä kohti luomivakoa, kuten kuvassa.

 

ohsospecialTUTORIAL2.jpg

 • Tee silmän ulkonurkkaan pehmeä ja paksuhko luomivärirajaus tumman pronssisella helmiäissävyllä. Älä vie ruskeaa väriä luomen keskikohdan yli, ellet ehdottomasti halua meikistä sumuisemman näköistä.
 • Levitä ripsien tyveen tummempaa ruskeaa luomiväriä jonka häivytät pronssiseen luomiväriin saadaksesi katseeseen hieman lisää syvyyttä.
 • Rajaa silmät valkoisella tai ihonsävyisellä sisäkajalilla, jotta katse aukeaa enemmän.
 • Taivuta ripset, ja levitä ripsiväriä ylä- ja alaripsiin, ja muotoile lopuksi kulmakarvasi.

 

ohsospecialTUTORIAL3.jpg

 • Jos haluat katseestasi vielä skarpimman, tee nopea kulmakarvakikka! Piirrä valkoisella tai ihonsävyisellä kajal-kynällä viivat kulmakarvojesi alkuun ja häivytä se joko sormella, tai meikkivoidesiveltimellä melkein kokonaan. 
 • Kulmakarvasi näyttävät nopeasti huolitellummilta, ja efekti korostuu kauempaa katsottaessa.

Jatka silmämeikin viimeisteltyäsi meikkipohjan kanssa! Jokaisessa tänään julkaistavassa jutussa on sama meikkipohja, joten en kirjoita siitä erikseen jokaisessa postauksessa!

 

ohsospecial123.jpg

Meikkipohja kannattaa pitää mahdollisimman kevyenä ja kuultavana! Valitse joko BB-voide, kevyt CC-voide, tai jos lompakko antaa periksi, satsaa MUFE:n Face & Body -meikkivoiteeseen. Vesipohjainen meikki on kuvauspäivien luottotuote, ja se on vuosi toisensa jälkeen ainoita tuotteita, joita ostan uudestaan ja uudestaan.

Meikkipohja kannattaa mahdollisen kesäkuuman iskiessä kiinnittää kevyesti irtopuuterilla, ja itse käytin tällä kertaa M.A.C.:in väritöntä versiota.

 

 

ohsospecialtutorial5.jpg

Ohuimman meikkipohjan saat levittämällä meikkivoiteen sormin, mutta itse tykkään käyttää sivellintä, jolloin lopputulos pysyy ohuena, mutta hieman peittävämpänä. Face & Bodya voi kerrostaa tuotteen asetuttua iholle, enkä käyttänyt näissä valmistujaismeikeissä mitään peite- tai valovoiteita.

Kuultava ja ohut, se näyttää luonnonvalossa parhaalta, vaikka ihosta pilkistäisikin hieman epäpuhtauksia.

 

ohsospecialtutorial6.jpg

Kiinnitin meikkipohjan minimimäärällä puuteria, jonka levitin suurella puuterisiveltimellä T-alueelle. Pyyhin myös posket, ohimot ja kaulan alueen samalla siveltimellä läpi, mutta vasta kun puuteri oli ”käytetty”. Tällöin lopputulos pysyy luonnollisimpana.

 

ohsospecialtutorial8.jpg

ohsospecialtutorial7.jpg

Koska tahdoin pitää meikkipohjan extraraikkaana, levitin poskipäille vain poskipunaa, ja senkin tällä samalla puuterisiveltimellä! Sävy on Lumenen poskipuna 10 – Kuulaus.

Seuraava kuva ei kuulu tähän sarjaan, mutta jälkikäteiseditoinnin takia lisään sen nyt tähän 😉

ultramattesv2tutorial3.jpg

Jos kaipaat lisää muotoa kasvoille, levitä samalla suurella siveltimellä neutraalia varjostusväriä poskien alle, ohimoille ja leukaluun alle – mutta hyvin maltillisesti! 

Huuliin kannattaa sipaista vain kerros huulikiiltoa, jonka voi napata mukaan laukkuun. Näissä kuvasarjoissa käytössä on Natural Coden sävy 5 Creamy Melon.

Näiden kahden kuvan meikki muuten löytyy tämän linkin takaa. Sitten oletkin valmis!

 

ohsospecialvalmis.jpg

ohsospecialvalmis2.jpg

Superluonnollista, mutta huoliteltua. Irtoripsiä lisäämällä meikistä saa näyttävämmän, jos sellaista efektiä kaipaa!

Kommentit (2)
 1. Hih, juuri äskettäin ostinkin tämänkin paletin ja nyt sitten saa toisenlaista näkökulmaa mitä sävyjä yhdistellä 🙂

 2. Oi ihanaa sinua, ja niin ihastuttavan pehmeää meikkiä!
  Kaipaisin niin kovasti kädestä-pitäen opetusta meikkaamisen kanssa, lähinnä pohjan kanssa! En millään osaa löytää itselleni sopivaa meikkivoidetta/meikkipuuteria.. Sen tulisi olla riittävän peittävä, mutta kammoksun liian paksua ja itselläni usein paakkuuntuvaa meikkiä.. Ihoni on pintakuiva, mutta rasvoittuu helposti. Paikoitellen kasvoillani on ns. suuria ihohuokosia ja meikkivoide erityisesti pakkautuu näihin kohtiin rumasti..
  Mistä löydän raikkaan, peittävän ja kevyen, mutta kuitenkin opiskelijaystävälliseen hintaan sopivan meikkivoiteen/-puuterin? :S

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *