Viime viikon parhaat x 10

Viime viikon viikon parhaita juttuja olivat…

  1. Ystäväni hääjuhlat. Ihanat häät ja mielettömän hauska ilta ystävien kanssa. Rehellisesti sanottuna olin ennen häitä todella allapäin – väsytti, pyörittelin taas syksyn kuvioita päässäni ja mietin, että miten jaksan lähteä ”ihmisten ilmoille” – mutta kuten arvasinkin, juhlat piristivät. Oli hauskaa syödä, juoda ja tanssia. Ja olla ihan aikuisten kesken!
  2. Ensimmäinen yö erossa lapsesta. Häät olivat aikuisten häät, joten Tobias jäi juhlien ajaksi kotiin. Puolisoni ehdotti mökille menemistä pojan ja koirien kanssa, niin minä saisin omaa aikaa myös juhlien jälkeen. Ensimmäinen mietteeni oli valehtelematta se, että mitä jos tapahtuu jotain. Toinen mietteeni oli se, että hitto soikoon, antaa vaan poikien mennä viettämään kahdenkeskistä aikaa, sen he ovat ansainneet. Sainkin mökiltä paljon iloisia kuvia puhelimeeni. Kaikki oli mennyt todella hyvin. Ihanaa, kun heilläkin oli ollut hauskaa.
  3. Ostin joogakortin. Kävin säännöllisesti joogassa asuessani Helsingissä. Tuolloin joogastudio oli kotikadulla kämppäni vastapäätä. Olen aina rakastanut liikuntaa – nuorempana mieleeni olivat rankat jumppatunnit ja juoksulenkit, nykyään nautin enemmän kävelyistä ja rauhallisemmista tunneista. Jooga on ollut tauolla nyt muutaman vuoden ajan, mutta katsotaan, jos voimia pikkuhiljaa löytyisi taas säännöllisiin käynteihin.
  4. Valokuvaus. Olen käynyt valokuvaamassa yhtä ihanaa metsää, jossa on aivan erityinen tunnelma. Siellä törmäsin jänikseen ja oravaan, joista en tosin saanut kuvia, koska olivat niin nopeita liikkeissään. Kuvasin myös eräänä iltapäivänä puolisoani ja poikaani ulkona. Heistä tuli ihania yhteiskuvia 🙂
  5. Karkkien ja herkkujen vähentäminen. Olen ollut esikoispojan kuoleman jälkeen melkoinen tunnesyöjä. Viime viikolla söin ihmeellisen vähän karkkia. Vaikka on ahdistanut, niin en sortunut herkkuihin kuin kerran.
  6. Poika. Ja hänen kasvu ja kehitys. Tobiaksesta on tullut yhtäkkiä jotenkin niin iso poika. Hän on nykyään hyvin kiinnostunut esimerkiksi autoista, traktoreista ja eri eläimistä. Hän tunnistaa todella monta eläintä ja osaa kertoa miten kyseiset eläimet sanovat 🙂 Mä niin toivoisin, että hänen isoveljensä olisi leikkimässä hänen kanssaan. 
  7. Porvoon reissu. Kävimme päiväreissulla Porvoossa. Ihana paikka. Ruokakuva on Ranta-Aitasta.
  8. Syksyn suunnitelmat. Olen ollut todella ymmälläni tulevaisuuden suhteen. Olen mietiskellyt paljon kuka oikeastaan olen, mitä haluan ja mitä aion tulevaisuudessa tehdä. On ollut paljon sellaista ns. identiteettikriisiä. Luultavasti melko yleistä suurten elämänmuutosten ja traumojen/menetysten jälkeen. Olen ollut todella saamaton esimerkiksi terapian jatkumisen suhteen. Ihan hävettää. Nyt kuitenkin olen varannut ajan psykiatrille. Odotan niin paljon tuota käyntiä. Muutamia suunnitelmia minulla on syksylle, mutta niistä lisää myöhemmin. Pienin askelin eteenpäin.
  9. Oma sänky. Savossa lomailun jälkeen on ihanaa olla kotona ja nukkua yöt omassa sängyssä.
  10.  Ravintolapäivä. Käytiin hakemassa viikonloppuna tosi maittavat annokset thai-ruokaa 🙂
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *