33

Täytin tämän viikon maanantaina vuosia. 33 vuotta. Synttäreiden kunniaksi kävin yhdessä mieheni ja poikani kanssa syömässä. Sain myös yllätyksenä postitse ihania synttärikortteja (nykyään sitä oikeaa kirjepostia saa kyllä ihan liian harvoin, mikä on harmi!) sekä useita piristäviä viestejä puhelimeen. Olen edelleen samoilla linjoilla kuin viime vuonna näihin aikoihin – minä tykkään uudesta iästäni. Näin reilu kolmekymppisenä on hyvä olla.

Tammikuu on pian takana ja huomenna siirrytäänkin helmikuuhun. Viime vuoden loppupuolella kokemani uupumus ja väsymys on helpottanut paljon, kiitos pitkähkön sairasloman ja myös rautatablettien. Olen jälleen tehnyt töitä, tosin nyt niin että olen muistanut pitää vapaapäiviä. Olen viime vuosina huomannut että palautuminen töistä (ja ylipäätään arjesta) on paljon hitaampaa kuin ennen. Joten lepoa todellakin tarvitaan. Tammikuusta jäivät ehdottomasti mieleen hiihtäminen, kauniit pakkaspäivät ja lapsen kanssa ulkoilu. Myös se ilahdutti minua suuresti, kun lapsuuden ystäväni kysyi minua poikansa kummiksi!

Ensi viikolla suunnitelmissa on minulla tehdä töitä, käydä hiihtämässä ja yrittää nukkua mahdollisimman hyvin. Tämän lisäksi aion kokkailla ainakin punajuurisosekeittoa (josta kirjoitan tänne blogin puolelle) ja mahdollisesti myös tofupunakaaliwokkia! 😊

Kaunista ja talvista tammikuun viimeistä päivää! Toivottavasti helmikuusta tulee kiva ❤️

– Paula

koti oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *