Hyviä kohtaamisia

Olen viime viikkoina saanut todella hyvää asiakaspalvelua asioidessani mm. kaupassa ja kirpputorilla. Arvostan asiakaspalvelutilanteissa positiivisuutta, aitoutta ja rauhallisuutta. Avaan nyt muutamia tilanteita, jotka ovat jääneet mieleeni erittäin positiivisesti.

  1. Pikavisiitti Alepassa. Kävin todella nopeasti hakemassa pojalle karjalanpiirakoita ja smoothien retkeä varten. Etsiessäni pankkikorttia repun pohjalta kassalla työskennellyt vanhempi nainen kehui mekkoani todella kauniiksi. Menin (kröhöm, suomalaiseen tapaan?) hiukan hämilleni ja kiitin häntä. Hän vielä mainitsi mekon olevan ihanan värinen. Siinä sitten höpöteltiin pieni tovi siitä, mitä kaikkea kivaa kirppareilta löytyykään, juuri näitä kauniita mekkojakin! Tämä kehu piristi päivääni erittäin paljon 🙂
  2. Pidempi visiitti K-supermarketissa. Eräs päivä kävin pojan kanssa itselleni tuntemattomassa kaupassa Helsingin puolella. Olin unohtanut lukulasini kotiin, ja ruokaostoksien tekeminen oli melko vaikeaa, sillä piti siristellä että näkisi edes jotain pienistä teksteistä. Hyllyttämässä ollut mies tervehti meitä iloisesti ja kysyi voisiko auttaa. Kerroin silmälasiongelmasta, ja mitä tänään syötäisiin -ongelmasta. Myyjä naurahti, ja auttoi minua lukemaan pieniä pränttejä. Häneltä tuli myös erittäin hyvä ruokavinkki, jonka toteutin illalla koko perheelle. Ihan älyttömän auttavaista ja aitoa asiakaspalvelua. Laitoin muuten kauppaan positiivista palautetta tästä 🙂
  3. Terveyskeskuksessa. Olin varannut ajan lastenlääkärille eräälle perjantai-aamulle. Mennessäni odotustilaan, lääkäri tulee huoneestaan, katselee hämillään minua ja poikaa, ja tulee sitten kysymään minne meillä on aika. Selitin siinä hiukan ihmeissäni, että viiden minuutin päästä lastenlääkärille. Kävi ilmi, että ajanvaraukseni ei ollut mennyt perille asti, joten meillä ei ollut laisinkaan aikaa. Minua harmitti ihan vietävästi. Lääkäri kuitenkin sanoi, että hänellä olisi reilun 20 minuutin päästä vapaata, joten hän voisi silloin ottaa meidät vastaan, jos tämä meille käy. Ja kävi enemmän kuin hyvin! Lääkäri oli ystävällinen, ammattitaitoinen, ja tuli hyvin toimeen Tobiaksen kanssa. Saimme ihottumaan voiteen, ja pääsimme lähtemään kotiin. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
  4. Hesburgerissa. Kyllä, sorruin tänään kerrosateriaan. Rakastan Hesen kerrosateriaa. Se on salainen paheeni. Kassalla oli nuori, noin 18-20 vuotias nainen, joka oli erittäin kohtelias, katsoi silmiin, hymyili, ja säilytti rauhallisuuden hienosti, vaikka oli kiire.
hyvinvointi ajattelin-tanaan hopsoa oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *