Kiitos ihanista ihmisistä

Olen kiitollinen meidän pariterapeutista, joka on hienolla tavalla auttanut minua ja puolisoani käsittelemään kipeitä asioita ja vaikeita tunteita. Hän on jo parin tapaamisen ansiosta saanut meidät ajattelemaan ja toimimaan (ainakin osittain) eri tavoilla kuin ennen. Vaikka jono terapeutille oli pitkä, oli odotus sen arvoista.

Olen kiitollinen siitä naisesta, joka yllättäen kehui polkupyörääni kaupasta tullessani. ”Sulla on niin söpön värinen pyörä, vau!” Takana oli hiukan rankka työpäivä ja kehut lämmittivät mieltäni todella paljon. Ja se ilahdutti että joku uskaltaa sanoa kivoja sanoja tuntemattomalle! 🙂 Olen myös kiitollinen erään kirpputorin myyjälle, jonka kanssa asioin kun olin ostamassa satukirjaa ja paitaa. Huomasin lompakkoni jääneen kotiin (itseasiassa Tobias oli piilottanut sen kaapin taakse…) ja harmittelin sitä, että ostokset nyt jäävät tällä kertaa ostamatta. Myyjä totesi ystävällisesti että luottaa minuun että maksan ostokset kun heillä käyn uudestaan. Olen nyt huomenna menossa kirppikselle kolikon kera 🙂 Mutta että mikä piristävä yllätys tämä olikaan!

Olen tänään ollut kiitollinen pojan isovanhemmista. Ukki oli ostanut yllätyksenä Tobiakselle syyskengät, ja Savon mummo oli löytänyt kirppikseltä paljon hyödyllisiä vaatteita. Mummo on myös soitellut pojan kanssa useita videopuheluita, jotka ovat ilahduttaneet kovasti lasta (mummoa onkin Tobiaksella iso ikävä!)

Ja vielä viimeiseksi – olen äärimmäisen kiitollinen niistä kaikista ihanista ihmisistä, jotka laittoivat viime viikolla Lennin syntymäpäivänä kauniita viestejä. Osa kertoi sytyttäneen kynttilän, osa toivotti hyvää syntymäpäivää pilven reunalle. Osa puolestaan kertoi meidän perheen olevan kovasti ajatuksissa. Nämä kaikki ihanat sanat ja ihanat ihmiset ovat tuoneet paljon iloa viikkooni <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *