Tämän viikon parhaat x 7

1. Green Hippo Cafe, Helsinki

Kävin ystäväni kanssa Green Hippo Cafessa Punavuoressa aamupalalla. Asuin ennen Punavuoressa ja minulle tulee aina jotenkin todella hyvä sekä nostalginen fiilis, kun olen noilla kulmilla.

2. Grilli-ilta serkun kesämajalla Itä-Helsingissä

Kävimme yhtenä iltana serkkuni kesämajalla grillaamassa (mm. kukkakaalia, maissia, kasvisnakkeja ja kesäkurpitsaa, nam) ja oli kyllä todella kivaa. Itä-Helsinki on jäänyt valitettavasti minulle suhteellisen tuntemattomaksi. Joka kerta kun siellä olen, kysyn itseltäni miksi en useammin siellä päin ole käynyt.

3. Marilyn Monroe & Coco Chanel

Suomen Valokuvataiteen museolla on erittäin mielenkiintoinen näyttely uudessa näyttelytilassa K1. K1 sijaitsee Kämp Gallerian alimmassa kerroksessa. Näyttelyssä on Douglas Kirklandin ottamia kuvia Marilyn Monroesta ja Coco Chanelista. Kävin katsomassa kuvat yhdessä hyvän ystäväni kanssa. Voin lämpimästi suositella!

4. Uusi arki

Meillä alkoi uudenlainen arki, sillä minä teen nyt enemmän töitä ja poika käy jälleen hoidossa. Tämä viikko oli rankka, mutta samalla myös todella mukava. Poika nauttii kun pääsee leikkimään päivittäin kavereiden kanssa ja minä puolestaan olen iloinen, että pääsen tekemään omia juttujani. On ollut kyllä myös haikeaa, taisin itkeä alkuviikosta joka aamu kun vein lapsen hoitotädille.

5. Boltsi kaura-siemenpyörykät

Olen ollut tällä viikolla jotenkin laiska tekemään ruokaa. Boltseista olen tehnyt mm. salaattia ja pastaa. Älyttömän hyvää ja nopeaa ruokaa!

6. Kirje

Tobias sai kummiltaan ihanaa postia. Itse tehdyt villasukat hoitoon syksyksi! Tämä kirje piristi minun ja pojan päivää ihan mielettömästi 🙂

7. Auringonkukkapellot

Kävin tänään ennen töitä hakemassa Haltialan tilan pellolta auringonkukkia kotiin. Auringonkukka on kyllä yksi lempparikukistani. Näitä kukkapeltoja on myös mukava ihailla pyörän satulasta käsin 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *