Terkkuja maalta!

Olen ollut pojan ja koirien kanssa nyt reilun viikon maalla vanhempieni luona. En ole  muuten varma olenko kertonut aikaisemmin, että meillä on myös kaksi labbista? Joka tapauksessa, myös koirat ovat täällä viettämässä kevätpäiviä. Miehellä on ollut nyt paljon reissutyötä, joten tulin tänne maalle oikein mielelläni. Yksin ollessani tunnen itseni jotenkin ekstra masentuneeksi. Mielialat ovat muutenkin vaihdelleet jälleen paljon. Mutta mitäs me ollaan tehty täällä?

Ollaan lenkkeilty. Olen lenkkeillyt paljon Tobiaksen ja koirien kanssa luonnossa. Vanhempi koiraherra (pian 10 vee) ei ole enää jaksanut tehdä niin pitkiä kävelyitä kuin ennen 🙁  Eräs aamu kävin pojan kanssa läheisellä lammella, jossa leikin useasti pienenä veljeni kanssa. Lammella näkyi lokkeja, joutsenia ja tavi. Tuli jotenkin hassu fiilis, että nyt olen lammella oman poikani kanssa. Kun ei siitä ole kauaa kun olen itse siellä ollut retkellä äitini kanssa (noh, yli 20 vuotta…)

Metsät ovat mulle äärimmäisen tärkeitä paikkoja – tässä kuva iltalenkiltä. Oli niin ihana tunne kuunnella lintujen laulua. Muita ääniä ei kuulunut.

Ai niin! Kun saavuimme Savoon satoi lunta reippaasti. Tälläinen näky olikin seuraavana aamuna. +1C ja aurinko paistoi. Päästiin pulkkailemaan!

Aku tutkimassa vanhaa heinälatoa 🙂

Tehtiin kakku. Lauantaina, päivää ennen äitienpäivää, kylään tuli veljeni ja hänen perheensä. Tehtiin vohvelikakku! Oli muuten hyvää, tosin niin makeaa ettei voinut syödä kuin yhden palan 🙂 Resepti tähän löytyy Pirkan sivuilta.

Käytiin Korkeakoskella. 

Korkeakoski sijaitsee Kuopion Maaningalla. Se on Suomen korkein vesiputous (reilu 36 metriä) ja sijaitsee luonnonsuojelualueella. Minulle tämä paikka on tuttu jo pienestä tytöstä saakka. Korkeakoski on mielestäni kaunis ja ihanan rauhallinen. Tuonne on pakko päästä takaisin kesällä.

 

Tehtiin äitienpäiväkortti. Minä ja Tobias teimme mummolle äitienpäiväkortin sormiväreillä. Taiteilu oli hauskaa ja minä odottelenkin innolla kunhan pääsen enemmän piirtämään ja askartelemaan pojan kanssa 🙂

 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *