Vapaapäivän ja tilipäivän mietteitä

Taas pitkästä aikaa kirjoitan tänne blogiin. Blogin kirjoittamisen merkitys elämässäni on vähentynyt. En koe tarpeelliseksi jakaa kaikkea elämästäni tänne. Enkä kuvittele voivani rikastua blogin avulla. Oikotietä rikastumiseen kun ei vaan ole. Kirjoitan siis vain silloin, kun ehdin ja jaksan. Vapaapäivänä usein jaksaa.

Minulla on nyt tässä vain tämä yksi vapaa. Listateknisesti minulle olisi sopinut hyvin vielä huomiselle vapaapäivä ja sitten taas pitempi putki, mutta ilmeisesti jonkun muun toiveet sitten tekivät minulle tähän vähän hassun kohdan. Mutta ei voi mitään, tällaista se on osastotyö. Aina ei vain saa listaansa läpi täysin sellaisena kuin sen on autonomiseen suunnittelulistaan laittanut.

Työhön paluu väsytti taas oudokseltaan. Mutta kyllä sitä vähitellen on alkanut päästä samaan vauhtiin kuin ennenkin. Ihminenhän minäkin vain olen. Ja vieläpä ihan inhimillinen sellainen. Aina yritän parhaani. Joskus se on enemmän ja joskus vähemmän. Ihan niin kuin muillakin. Mutta eipä siitä sen enempää täällä. Ja siis minähän nyt vain olen sellainen, että vaadin itseltäni monesti ihan liikaa, vaikka ei edes tarvitsisi. Se on sitä minun persoonaani.

Tänään nukuin pidempään, maksoin laskuja, siivosin, kävin seulontairtosolunäytteessä ja kaupassa. Olin ajoittanut tuon näytteenoton täydellisesti eikä se sattunut yhtään. Koskaan ei ole tuossa ollut mitään erikoista niin ei varmaan nytkään, kun ei ole ollut mitään oireitakaan. Mutta siis kaikki seulontajutut kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Ei niitä turhaan tehdä. Viiden vuoden päästä taitaa jo päästä mammografiaankin.

Minun mielestäni nyt on ollut ihan hyvää kesäsäätä. Ei ole kylmää, mutta ei liian kuumaakaan. Tykkään juuri tällaisesta kesäsäästä. Toivottavasti tällaista on koko kesän ajan. Tänään on siis ollut oikein hyvä päivä. On ollut vapaata ja tilikin tuli ainakin minulle ihan ajallaan.

Hyvää illanjatkoa teille ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *