Miltä tuntuu asua yksin?

Tänään haluan kirjoittaa aiheesta koti. Minulta on viime aikoina paljon kyselty siitä, että minkälaista on asua yksin ja tuntuuko uusi koti jo kodilta.

Olen nyt melkein kuukauden ajan asunut yksin yksiössä. En kaipaa yhtään entistä isompaa asuntoa, jossa ehdin asua lasteni kanssa 14 vuotta. Tämä 36 neliön yksiö on minulle juuri sopivan kokoinen. En tarvitse yksin ollessani yhtään enempää tilaa. Tämä asunto on helppo pitää siistinä. Tosin en ole ollut yhtään sen innokkaampi lattioiden luuttuaja kuin ennenkään. Imuroinut kyllä olen ainakin kerran viikossa. Mikähän tähänkin asiaan auttaisi, että olisi aina puhtaat lattiat…

Tämä uusi koti tuntui jo heti alussa ihan kodilta. Täällä on samaa tyyliä kuin edellisessä asunnossa ja tietysti samoja minun omia tavaroitani. Ne tekevät tästä paikasta kodin.

Viikonloppuna kodin sisustus tulee etenemään. Silloin alkaa olemaan lopulta kaikki peilitkin paikallaan. Sitten vain ihastelen uuden kotini vähäisempää tavaramäärää ja sitä, että kaikki sotkut ovat omiani. Monesti ihan hämmästelen, että onpa täällä kyllä siistiä. Se tuntuu hyvältä!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *