40 on kuin uusi 20

Oikeastaan vasta nyt toukokuussa olen tarpeeksi rentoutunut muuttourakan jäljiltä ja jaksan taas ajatella muutakin kuin tätä uutta asuntoa, että mitä vielä pitää hoitaa. Toki vaiheessahan tämän kanssa vielä ollaan, mutta siis eihän asunnon sisustaminen koskaan tarvitsekaan olla valmista vaan sisustus muuttuu aina vähän kerrallaan aina siihen suuntaan, miltä itsestä tuntuu. Ja tietty sen mukaan, että mitä on varaa milloinkin hankkia jne. Ymmärrätte varmaan, mitä tarkoitan.

Mutta tänään en siis ajatellut kirjoittaa sisustamisesta vaan kauneudesta. Itselläni ei varsinaisesti ole ulkonäköpaineita. Olen ihan tavallisen näköinen nainen, en erityisen kaunis, mutta en rumakaan. En voivottele yhtään ulkonäköäni ja olen ihan tyytyväinen siihen, miltä näytän. Tässä uudessa tilanteessani jopa voisin sanoa, että tämä 40+ on minulle kuin uusi 20+. Myös 20+ kamppailevat ylimääräisten kilojen kanssa ja heilläkin saattaa olla joskus jalan lihakset kireällä, joten heidän täytyy fysioterapeutin ohjeen mukaan venytellä. Mutta siis ehdottomasti 40 on minulle kuin 20.

Haluankin siis tässä vaiheessani ajatella niin kuin muutkin tytöt. Hiuksille voisi tehdä jotain. Ehkä leikkauttaa ne hieman lyhyemmiksi ja joku kiva muodikas malli niihin. Väri on ihan kiva nytkin niin korkeintaan raidoittaisin hiuksia. Meikkaamisesta en niinkään välitä. Meikkaaminen mielestäni vaan vanhentaa.

Vaatevarasto olisi kiva uusia. Aionkin siis myydä nykyiset vaatteeni ja ostaa tilalle uusia itselleni paremmin sopivia vaatteita, jotka ovat muodikkaita. Minulla on tähän suunnitelma, jota alan toteuttaa lomallani.

Paras kauneusteko, minkä voin itselleni tehdä on se, että alan ruokavalion avulla pudottaa vähitellen painoani. Se kyllä tulee vaikuttamaan positiivisesti kaikkeen muuhunkin elämässäni.

Mutta siis aidon kauneuden takana on kyllä ennen kaikkea kaunis luonne ja kauniit ajatukset toisista ihmisistä. Kaunis hymy kaunistaa kenet tahansa ja muuta et sitten tarvitsekaan, jos haluat jonkun hurmata. Itse en niinkään ajattele kenenkään hurmaamista paitsi tietty oman mussukkani. On tietty kiva, että hän rakastuu aina joka kerta uudestaan. Ihan niin kuin minäkin häneen.

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *