Aion muuttaa seuraavaksi yksiöön

Tänään olen pohtinut muuttoa, joka tulee todennäköisesti ajankohtaiseksi seuraavan vuoden aikana. Pojallani on asuntohakemus vetämässä ja opiskelija-asunnoissahan tunnetusti on vaihtuvuutta. Joten eiköhän se yksiö hänellekin joskus vapaudu.

Minä jään pojan muuton jälkeen yksin asumaan kolmioon. Mielestäni en tarvitse näin isoa asuntoa sitten enää. Aionkin hakea sen jälkeen itselleni yksiötä, jossa on parisataa euroa pienempi vuokra. Silloin minulle alkaa jäädä käyttööni enemmän rahaa. Saan velkanikin maksettua pois nopeammin.

Aion vähitellen alkaa tyhjentää tätä asuntoa. Annan pojille, mitä haluavat ottaa ja sukulaisille tietty myös. Jotain aion myydäkin esim. muutama vuosi sitten ostamani ruokailuryhmän.

Ostan yksiöön uuden sängyn, sohvan ja ruokailuryhmän. Haluan sinne myös uudet verhot ja matot jne. Valikoin tarkkaan, mitkä tavarat haluan täältä sinne. Tavaraa ei saa olla paljoa. Viihdyn paremmin vähemmällä tavaramäärällä. Ensimmäistä kertaa elämässäni asun ihan yksin. Haluan tehdä asunnosta juuri minun näköiseni.

Yksiössä asumiseen minua on inspiroinut Kaksin yksiössä instagramtili. Siinä pariskunta asuu kaksin yksiössä. On mielenkiintoista seurata heidän tekemiään sisustusratkaisuja. Se antaa näkökulmaa siihen, että kyllä varmasti hyvin mahdun asumaan yksin yksiössä. Ja voihan miesystävä tulla sinne sitten kyläilemään. Mahdutaan kyllä.

Postauksen kuva on Pixabaysta.

Nähdään!

-Sanna-

koti ajattelin-tanaan oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *