” Älä anna menneen määrittää itseäsi. Se oli oppitunti, ei elinkautinen. ” Tuntematon

Meistä moni saa usein huomata, kuinka meitä määritellään sen mukaan, millainen menneisyytesi on ollut. Niin minäkin. Jotkut jaksavat muistella minunkin menneisyyttäni jopa enemmän kuin minä itse. Itse en todellakaan muistele jatkuvasti omaani enkä muiden menneitä asioita. Varsinkaan mitään ikäviä asioita en jaksa muistella. Ne ovat joskus valitettavasti tapahtuneet ja niistä on kärsitty enemmän tai vähemmän. Mutta ennen kaikkea niistä on opittu se mitä sitten onkaan opittu. Pointti on se, että menneet on menneitä eivätkä määritä sitä, mitä olen tällä hetkellä.

Vaikka ekat 43 vuotta eivät ole olleet täydellisen onnistuneita niin ei se tarkoita, että koko loppuelämä olisi tuhoon tuomittu. Vaikka elämässäni on ollut vaikeuksia niin loppuelämästäni voi silti tulla parempaa. Ainakin toivon niin. Keskity sinäkin tähän hetkeen. Äläkä jauha omasta ja toisten menneistä asioista. Kaikki eivät todellakaan halua muistella mennyttä, kun on niin paljon asioita, jotka pitää hoitaa juuri nyt tai tulevaisuudessa.

Itsellä on nyt tämä muutto päällimmäisenä mielessä. Energia menee siihen ja vasta huhtikuussa helpottaa. Mutta pääasia, että helpottaa. Sitä kohti siis.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *