Aloin pitää blogia, koska minusta tuntui siltä

Olen nyt pitänyt tätä nykyistä blogia n.10 kuukauden ajan täällä Lilyn blogiyhteisössä. Aloitin pitämään blogia, koska koen sen itselleni hyödylliseksi itseilmaisun tavaksi. Ja toki jotkut muutkin tykkäävät lukea tätä.

Puran tähän blogiin esim. turhautumisen tunnettani. Tykkään kirjoittaa omista ajatuksista ja tunteista. Ja välillä toki muustakin. Kaikesta, mikä liittyy minun elämääni.

Ja selvästikin tykkään tästä omasta blogistani, koska jaksan kirjoittaa tätä joka päivä ainakin vähän. Iltavuoron jälkeen kirjoittaminen on yleensä pikaista. Tänään aloitin kirjoittamisen jo bussissa, koska pääsin vasta klo 21.15 lähtemään töistä.

Blogin pitäminen sopii hyvin tähän elämänvaiheeseen, jossa lapset ovat aikuisia. Minulla on nyt oman ajan vaihe. Se aika elämässä jolloin saa tehdä melkein mitä vaan ja milloin vaan haluaa. Välillä tunnen itseni ihan itsekkääksi, kun näin paljon ajattelen vain omia asioitani. No, mutta toisaalta käynhän koko ajan töissä ja työajalla ajattelen vain potilaiden asioita. Joten vapaa-ajan itsekkyys minulle suotakoon.

Tänään en kirjoita enempää, sillä vuorokausi vaihtuu kohta! Huomenna jatkuu.

Nähdään!

-Sanna-

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *