Elämä tuntuu taas enemmän siltä kuin ennen

Juuri nyt elämä tuntuu taas enemmän siltä kuin ennen. Tuntuu, että sota-ja koronavirusasiat ovat vähentyneet ja en ole enää niin väsynyt kuin jokin aika sitten.

Toki tätä viikkoa helpottaa suuresti nämä neljä peräkkäistä vapaapäivää. Ihan kuin olisi minilomalla. Pää ja kroppa saavat levätä.

Olen vähän kyllä pettynyt, kun kevät ei vielä tullutkaan vaan ihan on taas talvisää. Hetken ehdin käyttää lenkkareita, mutta nyt on taas talvikengät jaloissa. Kestää jonkin aikaa ennen kuin alkaa näyttää keväältä.

Kun katselee vuoden tai kahden takaisia muistoja niin niissä kuvissa on ollut tänä päivänä jo ihan sula maa. Mutta näin on nyt tänä vuonna ja sille ei sitten mitään voi.

Huomasin tänään, että kylläpä tykkäänkin miehestäni tosi paljon. On hyvä, että saadaan olla yhdessä tänäänkin. Hänen kanssaan on hyvä olla, koska tunnemme toisemme ja ei tarvitse esittää mitään muuta kuin on. Ollaan vaan sellaisia kuin ollaan. Vaikeita aikoja on varmasti kaikilla, mutta aina voi onneksi sopia asiat. Ja muistaa, että kyllä rakkaus aina voittaa vihan.

Taidanpa taas syödä vähän jotain herkkuja taas lisää. Vapaalla voi näin tehdä. Ja jatkan tätä ihanaa löhöilyä miehen luona.

Hyvää illanjatkoa!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *