Elämäntapamuutos tuottaa tulosta

Minulta otettiin tänään verikokeita, mm. pitkäaikaissokeriarvo, joka onkin laskenut normaaliksi sitten kesäkuussa olleen viiterajan ylimenon. Olen nyt ollut muutaman kuukauden ajan syömättä makeisia, suklaata tai sipsejä. Pullaa ja leivonnaisia olen syönyt vähän. Ehkä sokeritonta suklaata voisi joskus ostaa, jos tulee mieliteko. Niitä ei juuri kuitenkaan ole ollut.

Silloin, kun minulla on joku motivaatio pitää itseni kurissa niin kyllä sitten pidänkin. 20 vuotta sitten se oli raskaus ja nyt se, että haluan pitää sokeriarvoni normaalilla tasolla. Tiedostan, että arvoni tulevat kohoamaan jälleen, jos en yhtään katso, mitä suuhuni laitan.

Ja vaikka joskus vähän lipsuisinkin niin ei hätää sillä jonkin yksittäisen päivän syömisillä ei ole suurta merkitystä pitkällä tähtäimellä. Olettaen siis, että syöminen jää siihen yhteen päivään eikä jatku montaa päivää putkeen.

Oli hyvä käydä tänään labrassa. Muuten en juurikaan mittaile. En mittaile verensokeria enkä painoa. Ajattelin meneväni seuraavan kerran vaakalle vasta, kun olen diabeteshoitajan vastaanotolla. Oma olo on paras mittari näissä jutuissa. Kun voin hyvin niin varmasti sokeriarvotkin pysyvät hyvin.

Tänään nukkumaan ajoissa. Ehtii aamulla vaikka vähän jumpata. Tänään tein ainoastaan yhden joogan, 15 min virkistävää hathajoogaa.

Mutta siis hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *