En osannut antaa pakkeja asianmukaisesti

Minulle on elämäni aikana tapahtunut paljonkin kaikenlaisia noloja kömmähdyksiä. Varsinkin nuorempana ensimmäisten 20 elinvuoteni aikana. Kaikkia kömmähdyksiäni en kuitenkaan halua täällä blogissa muistella julkisesti. Kun oikein mietin, että minkä kömmähdyksen voisin julkaista niin mieleeni tuli yksi, jonka muisteleminen alkoikin naurattaa minua. Enkä usko, että toista osapuolta haittaa, vaikka tämän kerronkin. Hän on varmastikin mennyt elämässään eteenpäin tuosta ja löytänyt itselleen kivemman tyttöystävän kuin minä olisin ollut.

Eli olin siis kavereideni kanssa juhlimassa ylioppilaaksi valmistumista paikassa, jossa oli paljon muitakin nuoria. Olin tuolloin nuori, nätti ja sinkku ja samanikäisiä poikia tietenkin pörräsi ympärillä. Sainkin seurakseni ihan kivan pojan, jonka kanssa tulin ihan hyvin juttuun. Siltä se näytti myös erään ystäväni mielestä. Mutta yötä kohti alkoi tanssikenkä vipattaa niin, että tulin siihen tulokseen, että en ole kiinnostunut tästä pojasta kyllä niin paljon, että lähtisin treffeille jatkossa. En tuntenut kemiaa välillämme. En kuitenkaan sanonut tätä suoraan hänelle. Häippäsin toisen ystäväni kanssa paikalta sanomatta tälle pojalle yhtään mitään. Päädyimme tuttuun yökerhoon ystäväni kanssa ja tanssimme aamuun asti.

Jonkin ajan päästä olin jo unohtanut tämän pojan ja ihmettelin, kun hän sitten soitti minulle kotiin meidän lankapuhelimeemme. Hän pyysi minua innokkaasti treffeille ja silloin minun sitten piti sanoa suoraan etten ole kiinnostunut tarpeeksi hänestä. Kylläpä oli nolo tilanne. Tämä olisi voitu välttää sillä, että olisin heti sanonut asian suoraan hänelle.

Ihmettelette varmaan, mistä hän sai puhelinnumeroni. En sitä itse hänelle antanut vaan eräs ystäväni, jonka mielestä meillä oli synkannut hyvin. En ollut puhunut tämän ystävän kanssa siitä etten ollut kyseisestä pojasta kiinnostunut tarpeeksi. Mutta siis en ole tästä asiasta enää vihainen ystävälle. Tällehän voi oikeasti jo näin yli 20 vuoden jälkeen nauraa. Olinpa kypsymätön tuolloin. Hah hah haa!

Kerro sinäkin joku hauska kömmähdyksesi, jolle voit jo nauraa!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *