” Epäröinnin kynnyksellä kysy, kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä. ” Tommy Tabermann

Vuoden viimeiset päivät ovat menossa. Minulla alkoi nyt vapaat. Seuraavat kuusi päivää olen vapaalla. Tuntuu, että vihdoinkin. Mutta toisaalta mietin, että mitäs nyt sitten teenkään, kun on näin paljon aikaa vaan olla ja levätä. Aion ainakin nukkua väsymystä pois. Kuntoilla myös voisi. Se jäi viime viikolla vähemmälle. Kirjan kuuntelu ja tv:n katselu ovat ainakin ohjelmistossa. Ja onhan kivaa ihan vaan ollakin.

Päivän mietelauseeseen viitaten pohdin tällä hetkellä, että kyllähän minulla riittää rohkeutta elää omanlaistani elämää ja tehdä erilaisia ratkaisuja. Mielestäni olen suhteellisen rohkea ihminen. En muuten varmastikaan edes olisi sairaanhoitaja. Hoitajat tarvitsevat rohkeutta joka päivä työssään. Varsinkin tällaisena poikkeusoloaikana. Rohkeuden puute ei siis ole minun ongelmani.

Tällä hetkellä näitä vapaita viettäessäni tekemisiäni rajoittavat menkat ja rahanpuute. Menkkojen takia ei ole treffejä ja ilman rahaa on paha tehdä mitään muuta kuin olla kotona ja harrastaa niitä harrastuksia mihin minulla on varaa. Tässä ovat tämän hetken realiteetit, joiden mukaan minä vietän vapaani.

Mutta siis näistä rajoitteista huolimatta uskon, että vapaistani tulee ihanan leppoisat ja rentouttavat. Juuri sellaiset, että jaksan tehdä vielä kaksi viikkoa töitä ennen kuin lomani tammikuussa alkaa.

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *