Hetken hengähdystauko

Tuntuu, että viimeiset kaksi viikkoa olen ollut oikeastaan vaan töissä tai sitten kotona nukkumassa. Sen verran rankkaa on ollut tehdä tämä kaksi viikkoa töitä vain yhdellä vapaalla, että postauksiakin on jäänyt uupumaan. Eilenkin ihan vaan unenpuutteen vuoksi jäi postaus tekemättä. Nukuin siis illalla jo niin aikaisin. En vain jaksanut olla hereillä.

Huomenna minulla on yksi vapaapäivä ja sitten muuten vähän väljempää oloa kuin tavallisesti. Saan hetken hengähtää ja rumba jatkuu sitten taas ensi viikolla. Seuraavassa listassa vapaat ovat ihan kohdillaan. Jaksan silloin varmastikin taas jo paremmin. Varsinkin, kun odotettavissa on, että menkat alkavat ehkä juuri huomenna. Sitten elämä on taas helpompaa.

Menkkoja on ärsyttävä odottaa. Mahaa vääntää ja väsyttää. Tuntuu, että olisi tulossa kipeäksi, mutta ei kuitenkaan ole. Silloin tulee myös syötyä ihan liikaa sokeria ja rasvaa. Mielialatkin vaihtelee.

Kevään tulon huomaa koko ajan paremmin. Kyllä nuo kamalat lumi-ja jääkasat tuolta pian sulavat pois. Voisi ostaa uudet lenkkarit ja uuden kevättakin. On niin lämmintä jo päiväaikaan.

Mutta nyt toivotan teille taas hyvää yötä. Menen kohta nukkumaan, sillä olen todella unen tarpeessa. Aamulla aion nukkua pidempään. Nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *