Hyvien ajatusten perjantai

En minä sitten tänään siivonnutkaan juuri yhtään. Ja siis tämä oli ihan tietoinen valinta. Aamupäivällä kävin ruokaostoksilla. Ostin vähän herkkujakin, koska pojat tulivat tänään käymään. Mielestäni on kivaa tarjota heille aina herkkuja ja sitten kunnon ateria. Aina jutustellaan ja katsellaan ehkä tv:tä tai kuunnellaan radiota. Sellaista leppoista yhdessä oloa.

Eilen, kun täällä kirjoitin, että minulle tulee paljon hyviä ideoita, kun olen yksin niin kyllä niitä tulee toistenkin seurassa. Nytkin sain taas paljon uusia hyviä ideoita, kun juttelin poikien kanssa. Pojat näkevät monet asiat hyvinkin eri tavalla kuin minä. Ja se on ihan hyvä niin. Lapsilleen toivoo aina parempaa kuin itsellä on ollut. Ja juuri lasten takia haluan yrittää koko ajan viedä tavalla tai toisella omaa tilannettani parempaan suuntaan. Ehkä he sitten joskus vielä tulevat yllättymään, kun huomaavat, että minulta tosiaan on jäänyt heille jotakin. Jos ei muuta niin ainakin henkistä perimää ja positiivisia muistoja.

Mutta siis tänään tosiaan vaan nopeasti puhdistin wc-altaan ja pytyn ennen kuin pojat tulivat. Huomenna ehdin kyllä sitten taas hyvin järjestää esim. vaatehuonetta. Aion ainakin tehdä inventaarion sukista ja alushousuista. Ostan uusia, jos tuntuu että niitä tarvitsee. Mutta luulen, että niitä kyllä on vielä tarpeeksi.

Tänään pidin myös pitkästä aikaa 15 min totaalisen tauon. Laitoin puhelimen äänettömälle. Tv ja radio olivat kiinni. Laitoin herätyksen 15 min päähän ja vaan makasin sängyllä silmät kiinni tekemättä yhtään mitään. 15 min oli loppujen lopuksi aika pitkä aika ja aloin levottomana odottaa, että eikö se kello jo soikaan. Mutta siis hyvää teki tuo. Ei aina joka hetki tarvitse olla puhelin kädessä. Eikä joka hetki tarvitse olla tavoitettavissa. Ja tällä kertaa puhelimessa ei ollut mitään tapahtumia tuon 15 min ajan, joten en jäänyt mistään paitsi.

Nyt hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *