Ihana vapaapäivä

Tämä vapaapäivä on ollut ihana, vaikka olenkin ollut koko päivän  omissa oloissani ja tehnyt ihan arkisia arjenpyörityshommia. Mutta ihanaa oli nukkua pidempään ja ihan vaan ollakin. Jo tämä yksi vapaa on elvyttänyt minua juuri sopivasti. Menkatkin alkoivat niin olen saanut potea niitä rauhassa ja tiedän oloni olevan kohta jo normaalimpi. Varmasti suurin osa uupumuksesta johtui ihan pms-oireista. Ikävää, että vaikuttavat aina minuun juuri uupumuksena.

Loppuviikkoon kuuluu sopivasti sekä töitä että vapaata. Treffitkin on taas tulossa. On minullakin vähän muutakin elämää kuin aina vaan töitä. Juuri sen takia en tee ylitöitä tai mitään keikkatyötä, koska tiedän etten sitä kauaa jaksaisi. Kyllä elämässä pitää olla muutakin kuin töitä.

Tämä alkuvuosi on ollut kovin rankkaa aikaa kaikille meille. On ollut sairautta ja nuo Ukrainan sodan kauhut ovat varmasti meillä kaikilla hyvin mielessä päivittäin. Mielessä käy väkisinkin, että mitä jos sota tulee meillekin. Se muuttaakin sitten ihan täysin meidän kaikkien elämän, mikäli näin tulee käymään. Toivon todella, että sitä päivää ei koskaan tule.

Kevättä on koko ajan enemmän ja enemmän ilmassa. On lämpimämpää ja aurinkolaseille on taas ollut käyttöä. Kyllä sitä mielellään jo vähän auringostakin nauttii. Pienissä annoksissa tietysti ja suojautuneena.

Hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *