Ikävä on

Nämä kaksi vapaata ovat kyllä taas olleet niin hyvät siksi, että ei ole tarvinnut koko ajan olla liian tarkkana mahdollisen koronavirukselle altistumisen suhteen. Eli on saanut vähän niin kuin hengähtää. Olen ollut täällä kotosalla ja huolehtinut itsestäni ja kodistani. Täällä on taas tänään vähän siistimpää ja puhtaampaa. On kiva mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.

Mukavampaa toki olisi ollut lähteä miehen luo. Mutta minkäs teet, kun olet koko ajan altistunut. Silloin ei viitsi lähteä toisen sairaanhoitopiirin alueelle. Varsinkaan, kun itse kuulun riskiryhmään. Haluan, että minun terveystietojani päästään lukemaan helposti, jos tulisi jotain vakavampaa.

Mutta siis ikävä on. Toivottavasti tämä koronatilanne pian jo väistyy ja päästään taas entiseen treffailutahtiin. Joka alkoi olla juuri hyvä ennen kuin tilanne täällä paheni. Nyt sitten vaan tuetaan toisiamme etänä. Niin kuin ennenkin tietty.

Elämä on joskus tällaista, että asiat eivät mene niin kuin haluaisi. Minä olen oppinut ymmärtämään sen kyllä. Ehkä jo kohta on taas parempaa aikaa olla yhdessä.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *