Joogaa ja pyykinpesua ennen työhönpaluuta

Eilisen postauksen jälkeen mieleeni jäi muhimaan, että mitä minun ehdottomasti kannattaa tehdä viimeisenä vapaapäivänä ennen työhön paluuta. Osittain valitsin sen mukaan, mitä on järkevää ja tarpeellista tehdä, mutta osittain kuuntelin kehoani. Halusin antaa keholleni myös kaikkea hyvää ennen kuin työn rasitukset taas alkavat.

Tällainen oli siis minun viimeinen vapaapäiväni ennen työhön paluuta. Aamulla nukuin pidempään, söin aamupalan ja katsoin Rantabaaria CMorelta, sitten lähdin kävelylle ja tekemään Prismaan ostoksia niin, että kotona olisi kaikkea tarpeellista viikonloppuun asti. Kotiin palattuani söin ja aloin pestä pyykkiä. Kaikkiaan pesin pyykkiä kolme koneellista, arkipyykkiä, vuodevaatteet ja kirpputorille myytäväksi meneviä vanhoja talvivaatteita. Pyykkikoneen pyöriessä ehtii hyvin tehdä kaikkea muuta. Teinkin kaikkea ja sen lisäksi jumppasin ja joogasin kaksi kertaa tunnin ajan. Ennen päivällistä tein hiit jumpan, käsivarsijumpan, pienen taukojumpan ja venyttelin lopuksi. Ennen iltapalaa sitten vielä tein  rentouttavan joogan, sisäisen rauhan meditaation ja rentoutusharjoituksen. Hyvää tekivät kropalle ja mielelle nämä harjoitukset.

Huomasin joogaamisen ja puhtaan pyykin jotenkin lievittävän omaa ahdistustani. Koenkin nyt olevani vähän valmiimpi menemään töihin. No, huomenna laitan herätyksen niin, että ehdin vähän tehdä jotakin ennen töihin menoa. Ehkä pyykkään ja joogaan lisää tai sitten tekee mieli tehdä jotain ihan muuta. Sitä ei vielä tiedä. Sen tietää aamulla sitten. Eli ensin nukkumaan ettei väsytä aamulla.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *