Joskus saa harmittaa

Minulla on ainakin tänään ollut sellainen olo, että lähes kaikki on harmittanut. Taustalla asia, jota en viitsi täällä mainostaa. Mutta siis asia liittyy ruokaan ja liian vähäiseen säilytystilaan. Ongelma on siis se, että minulla on ihan liikaa ruokaa ja pelkään sen pilaantuvan. Pakko oli ottaa pakastin käyttöön. Ja siis se, että on ihan liikaa ei oikeastaan edes johdu minusta vaan taas siitä , miten minulle on sattunut ja kun valitin niin sain liikaa hyvitystä. Onpa minullakin tosiaan ongelma. Ehkä tämä tästä vielä selviää.

Sitten harmittaa moni muukin asia. Joskus tosiaan tuntuu, että minä olen se silmätikku tai syntipukki. Joskus tuntuu, että teen kaiken aina väärin tai että mitä ikinä teenkin niin aina menee väärinpäin. Se saa minut tuntemaan itseni huonoksi ja tyhmäksi. Ja en kai nyt oikeasti edes ole noita. Niinpä niin taitaa olla vain minun oma kokemukseni asiasta. Mutta harmittaa se silti.

Ja siis väsymyshän se taas tämän kaiken pahan mielen saa aikaan. Se ettei aina jaksa yrittää enempää kuin oikeasti jaksaa. Ihminen se minäkin vain olen. Olen pahoillani, jos olen sen vuoksi loukannut muita.

Mutta nyt lepäilemään ja rentoutumaan! Hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *