Joulu on jo lähellä

On ollut ihana päivä olla yhdessä miehen kanssa. Ollaan panostettu oikein kunnolla yhdessä oloon. Löhöilty ja oltu vaan. Tai tulihan sitä kävelyllä käytyä. Ei ole oikein mitään kovin ihmeellistä tapahtumaa ollut eikä nyt väsytä yhtään.

Televisio ja muu media jauhaa korona-asiaa. Se kieltämättä vähän jo kyllästyttää. Mutta ymmärrän kyllä, että asiasta on tärkeää puhua. On hyvä, että rajoituksia taas laitetaan. Nehän ne paras koronantorjunta keino ovat. Itse alan taas välttää kaikkea turhaa käymistä paikoissa, joissa on paljon ihmisiä.

En ole ollut flunssaoireinen kuin viimeksi elokuussa 2020. Minulla on ollut hyvä tuuri tämän asian suhteen. En aio ostaa kotiin yhtäkään korona kotitestiä. Jos minulle tulee oireita niin menen sitten heti mieluummin oikeaan testiin. Ja siis tietty kuulun siihen ryhmään, keiden kuuluukin testiin mennä, vaikka rokotukset kunnossa ovatkin.

Kolmannen rokotuksen käyn hakemassa tammikuussa työterveydestä. Olen jo suunnitellut itselleni sopivan käyntipäivän. Uskon tämän käynnin toteutuvan kohdallani.

Nyt menen miehen viereen löhöilemään. Hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *