Joulukuulta odotan…

Joulukuu alkaa olemaan kohta puolivälissä ja joulukin lähenee. Minulla elämä on aika lailla työvoittoista tuonne joulukuun loppupuolelle asti, jolloin tulee sitten sellainen miniloma. Tai ainakin vielä työvuorolista näyttää sellaiselta. Sitähän ei nyt voi täydellä varmuudella sanoa, että toteutuvatko työvuorot miten. Tämä aika on sellainen, että mistään ei periaatteessa voi olla täysin varma. Hetkessä voi tulla muutos työasioihin, jos koronavirus pääsee leviämään pahemmin täällä Pirkanmaalla. Toivon todella, että näin ei tulisi käymään. Ja odotan sitä miniloman tuomaa lepotaukoa.

Ensi viikolla on palkkapäivä ja onneksi tulee hieman parempi tili. Kyllä sitä taas sitten selviytyy laskujen suhteen jälleen kerran kuukauden eteenpäin. Ja eiköhän pojallekin kohta jo oma asunto tule. On jo lähellä saada sen. Odotan sitä, että pääsen vaihtamaan asunnon pienempään ja toden teolla laittamaan talouttani kuntoon. Ja odotan pojan muuttoa ihan hänen itsensäkin takia. Kukapa 19-vuotias ei jo haluaisi muuttaa omaan asuntoon.

Blogiin odotan tulevan paljon uusia lukijoita. Olen pohtinut blogin sisältöä ja jatkossa tulette saamaan tänne aiempaa monipuolisempaa sisältöä. Alan kirjoitella kerran viikossa kulttuurista, muodista ja kauneudesta, hyvinvoinnista, kodista, työstä ja rahasta, puheenaiheista sekä suhteista. Näistä ei siis tule mitään yleissivistäviä tietoiskuja vaan kirjoitan omasta elämästäni, kokemuksistani ja näkemyksistäni näiden otsikoiden alla omalla persoonallisella tyylilläni. Odotan saavani tästä uudistuksesta itselleni lisää hyvää oloa ja jaksamista.

Viikonloppu kuluu töitä tehden, mutta onneksi sitten alkuviikosta on taas muutama päivä vapaata. Sitä odotellessa yritän pysyä terveenä. Kerro sinäkin, että mitä odotat joulukuulta?

Hyvää viikonloppua!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *