Kaatosadepäivän puuhia

Kylläpä olinkin hyvin suunnitellut tälle viikolle päivän, jolloin pojat tulivat käymään täällä minun luonani. Lähes koko päivän on satanut kaatamalla ja tuulikin on ollut aikamoinen. Joten siis erittäin hyvä sää mennä käymään kellarissa katsomassa varaston tavaroita.

Laitoin ruoaksi ihan vaan kanamakaronilaatikkoa ja jälkiruoaksi omenapaistoksen. Nämä valinnat perustuivat siihen, mitä elintarvikkeita minulle oli kertynyt ja mitkä piti käyttää. Eli siis ihan kaikkea ei tarvinnut ostaa kaupassa käydessäni. Vältyin siis taas ruokahävikiltä. Olen ylpeä siitä, että minulla ei ole ollut ruokahävikkiä. Pyrin taloudenpidossani siihen, että kaikki mitä ostetaan, se myös käytetään. Aina ei siis näin ole minulla ollut, mutta nyt on.

Ostin kaupassa käydessäni pussillisen sinihomejuustomurua. Laitoin puolet makaronilaatikkoon ja puolet omenapaistokseen. Oli ihan hyvää. Syötiin noista lounas ja päivällinen. Syömisen välissä käytiin kellarissa ja vaihdettiin muutaman huonekalun paikkaa. Sain hyvin taas aikaiseksi poikien avulla. Nyt minulla on myös uutta vietävää kirpputorille. Ja pojat veivät kumpikin mukanaan 1000 palan palapelit.

Tiskasin poikien lähdettyä. Oli kyllä kivaa, kun kävivät. Nyt taidan lopetella kirjoittamisen tältä päivältä ja vähän jumpata. Hyvää illanjatkoa teille!

Nähdään!

-Sanna-

suhteet ajattelin-tanaan ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *