Keskiviikkovapaan ajatuksia

Toinen vapaapäivä on kulunut taas nopeasti. Niinhän ne vapaat aina tietenkin kuluvatkin. Ovat ne sitten kuinka pitkiä tahansa.

Tänään sitten soitin huoltomiehelle ja hän tuli sulkemaan wc:n patterin hanan. Ja kyllä täällä tosiaan voi sanoa huomaavansa jo eron. Wc:n patterissa oli 60 asteista vettä, joten eipä ihme, että kämpän lämpötila on lähes 30 astetta. Voisi ehkä vielä pyytää tekemään saman tuolle keittiön patterille. Nyt huomaan, että sekin on lämmin. Mutta se ei ihan samalla lailla hohkaa kuumuutta kuin tuo wc:n patteri. Soitan, jos taas tuskastun.

Eilen aiheutin täällä vahingossa itse hälytyksen, kun suihkun jälkeen illalla avasin parvekkeen oven, enkä muistanut olevani osasuojauksella. Kesti hetken ennen kuin tajusin, mistä on kyse ja hetken mietittyäni sain hälytyksen pois päältä. Sitten jo vartiointipalvelusta soitettiinkin ja kysyttiin onko joku hätä ja pyydettiin kertomaan turvasana. Nolotti ihan hirveästi tuo kömmähdykseni. Mutta hyvä tietää, että jos ovi aukeaa esim. nukkuessani niin ääneen kyllä herää jne. Yksinasuvalla naisella ei ole koskaan liikaa turvaa.

Tänään on tullut kuntoiltua ihan hyvin. Kävelin Prismalta kotiin hikoillen kauppakassia kantaen ja myöhemmin tein ihan hiit jumpan sekä piukat pakarat jumpan. Nämä jutut ovat vähän epämukavuusaluetta, mutta tulipahan tehtyä. Aina ei tarvitse löysäillä. Tänään jaksoin.

Nyt taitaa ajatukset olla tänään tässä. Loppuilta kuluu rutiineissa ja rentoutuessa. Huomenna näes menen taas töihin ahertamaan muutamaksi päiväksi.

Hyvää illanjatkoa ja nähdään!

-Sanna-

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *