Keskiviikon hyvinvointiajatuksia

Keskiviikkoisin olen tavannut pohtia hyvinvointiasioita täällä blogissani. Nyt lomalla ollessani olen ehtinyt jumpata, joogata ja meditoida. Tämä on tehnyt minulle hyvää sekä fyysisesti että psyykkisesti. Ja siis, kun nyt taas saan nämä asiat pysymään elämässäni niin kyllä ne taas seuraavaan elämänmuutokseen asti pysyvät.

Maalis-ja huhtikuu menivät aika lailla edellisen elämänvaiheen loppumiseen ja uuden elämänvaiheen aloittamiseen. Keneltä tahansa tuollainen muutos syö energiaa ja aikaa. Ja siis tosiaan en ottanut yhtään lomaa tai palkatonta tuota rankkaa muutosvaihetta varten. Ja sairaslomallakaan en ollut. Toteutin tuon vaiheen siis tehdessäni koko ajan keskiraskasta kolmivuorotyötä.

Aiemmin keväällä pohdin myös ruokavalioasioita. Ja juuri tänään söin iltapalaksi rahkaa ja pilttiä. Eli siis vähitellen olen koko ajan keventänyt ruokavaliotani. Kyllä se tästä vähitellen kevenee vielä entisestään. Mutta mitään tiukkaa kuuria en kyllä aio ottaa. Pitää jaksa tehdä töitä ja kaikkea muutakin. Eli en siis varsinaisesti yritä laihduttaa. Ainoastaan vain keventää saadakseni itselleni sopivaa jumppa-ja joogaoloa.

Loma tekee hyvää, kun käytät aikasi harkiten ja itseäsi kuunnellen. Joku muu tarttuisi minun tilanteessani viinipulloon ja Tinderiin. Mutta minä haluan pysyä selvänä ja kohtahan se oma mussukkakin taas tulee käymään. En siis tarvitse viinipulloa enkä Tinderiä. Juuri näin on hyvä.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

 

hyvinvointi mieli hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *