Keskiviikon hyvinvointiajatuksia

Tänään pohdin hyvinvointiasioita. Ihan ykkösasia hyvinvoinnin kannalta on se, että nukkuu riittävästi. Ja kyllähän minä nukunkin aina silloin, kun siihen on mahdollisuus. Joskus aina työt tosin estävät ihan täydellisen nukkumisen. Mutta onneksi usein ehtii ihan nukkuakin.

Toinen tärkeä asia on se, mitä syöt ja juot. Yritän syödä terveellisesti, mutta joskus väsyneenä tulee helposti syötyä liikaa ja ei niin kovin terveellisesti. Tosin kyllä 20 % syömisistä voikin olla epäterveellisempää. Ainakin minun mielestäni. Jos kieltäytyy kovasti kaikista mieliteoista niin kostautuu se kyllä ennemmin tai myöhemmin ahmimisena. Ainakin minulle aina lopulta käy niin.

Kolmas tärkeä asia on hyvät ihmissuhteet. Olen hyvin sopuisa ihminen ja minun kanssani on helppo tulla toimeen. Mutta en silti pidä yllä huonoja ihmissuhteita tai ainakaan en käytä niihin yhtään sen enempää aikaa kuin on pakko. Tämä pitää pään kasassa.

Neljäs tärkeä asia on liikunta. Minulle sopivaa liikuntaa on kävely, kuntojumppa ja helppo jooga. Näitä olen laiminlyönyt viime aikoina. Mutta onneksi toukokuun lomalla on mahdollista saada taas nämä asiat osaksi päivää. Kylläpä jo odotankin lomaa. Vielä muutama viikko töitä ja sitten on kaksi viikkoa aikaa itselle. Ihanaa!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

hyvinvointi mieli hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *