Keskiviikon viihdettä

Tänään olen aloittanut katsomaan kahta uutta sarjaa ja kuuntelemaan yhden uuden kirjan. Nämä ovat mielestäni hyvää ajanvietettä pimeänä ja kylmänä vuodenaikana.

Netflixiltä valitsin sarjan Maid. Sarja kertoo nuoresta kouluttamattomasta äidistä, joka jättää aggressiivisesti käyttäytyvän miehensä ja aloittaa oman elämän lapsensa kanssa. Vaikeuksia tulee eteen koko ajan. Itse olen kokenut saman, mutta voin kertoa, että Suomessa ja minun tilanteessani asiat sujuivat huomattavasti helpommin. Aion ehdottomasti katsoa sarjan loppuun.

CMorelta valitsin sarjan Love Life. Se kertoo erilaisia rakkaustarinoita. Useimmilla meistä on ollut useampia rakkaita elämämme aikana. Harva todellakaan on sen ensirakkautensa kanssa ainakaan enää 40+ vuotiaana. Katson tämänkin ehdottomasti loppuun.

Ja sitten vastaus kysymykseen, että miksi kaksi uutta sarjaa yhtäaikaa? Siksi, kun tykkään valita aina kummastakin suoratoistopalvelusta yhden. Netflixiä katson tv-ruudusta ja CMorea koneelta. Vuorottelen näitä aina itselleni mieluisella tavalla.

Sitten se kirja, jota aloitin kuuntelemaan. Valitsin BookBeatin kirjapaljoudesta Sophie Kinsellan Himoshoppaajan joulu. Olen lukenut/kuunnellut Himoshoppaajasarjaa ja tykkään siitä, koska se on niin harmitonta ja hilpeää luettavaa/ kuunneltavaa.

Näillä olen siis tänään viihtynyt oikein hyvin omissa oloissani. Pyykkikone pyörii taustalla ja maha on täynnä lohikeittoa. Toivotan teille hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi leffat-ja-sarjat kirjat oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *