Ketä vanhaa ystävää kaipaat ja miksi?

Kaikilla meillä varmasti on ainakin joku ystävä, jonka kanssa on yhteydenpito loppunut. Yhteydenpito voi loppua, vaikka mitään varsinaista syytä siihen ei olisikaan. Joskus ystävyyssuhteet vaan kuivuvat kasaan ja joku ennen tärkeä ihminen ei enää olekaan se, jolle kerrot asioitasi. Ystävyyssuhteen hiipuminen tapahtuu usein vähitellen. Minulle ei ainakaan ole ikinä käynyt niin, että olisi tullut jonkinlainen dramaattinen kerrasta poikki tilanne. Mutta näinkin ehkä voi käydä joskus ja jollekin.

Itselläni on muutamia vanhoja ystäviä, joiden kanssa en ole enää pitänyt juurikaan yhteyttä. Joidenkin kanssa en ole ollut yhteydessä useampaan vuoteen. Jotkut heistä varmastikin lukevat tätä blogia, jotkut eivät. Tietävät siis ainakin jotain elämästäni. Minä taas en mitään heidän,koska eivät kerro siitä julkisesti niin kuin minä. Pitäisi siis ehkä kysellä kuulumisia…

Sitten taas ajattelen, että miksi minun pitäisi ottaa yhteyttä heihin. Ihmissuhteiden hiipumiseen on kuitenkin aina joku syy. Voivathan hekin ottaa minuun yhteyttä, jos haluavat.

Kaipaan joskus näitä ystäviä, koska he tuntevat minut hyvin tai tunsivat sen Sannan, joka olin nuorempana. Olen edelleen se sama ystävä. Toivottavasti kuitenkin hieman aikuisempi. Jos en sitä niin ainakin kokeneempi.

Vanha ystäväni, jos luit tämän niin laita viestiä ja kerro kuulumisiasi. Puhelinnumero on edelleen se sama!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *