Kiireetön päivä

Katsoin Euroviisut loppuun asti viime yönä. Olin vähän pettynyt, kun Rasmus ei saanutkaan niin paljoa pisteitä kuin olin kuvitellut. Mutta saihan Ukraina toki voittaa. Heidän kappaleensa oli mielestäni ihan hyvä. Ja ainahan viisuissa on maailmantilanteella ollut merkitystä. Toivottavasti Ukrainassa ei sodita enää vuoden päästä.

Tämä päivä on tuntunut ihan ihmeelliseltä. Nukuin pidempään ja puuhastelin aamupäivän kotona. Iltapäivällä lähdin käymään vanhempieni luona ja sen jälkeen Prismassa. Oli kiva nähdä vanhemmat. Tykkäsin myös kävellä uusilla pehmeillä lenkkareillani tuolla ihanan raikkaassa ilmassa. Se teki ihan hyvää.

Sitten olen illan vaan ollut ja katsellut telkkua. Tuntuu jotenkin epätodelliselta se, että ei ole kiirettä mihinkään. On aikaa hiljentyä ja ihan vaan olla.

Huomenna mies tulee tänne. Odotan häntä jo kovasti. Huominen menee ihan vaan haliessa ja pussaillessa. Tuo on aivan parasta lomalla ollessa, että voidaan olla yhdessä. Ja nyt siis ollaan koko ensi viikko yhdessä. Se on kivaa!

Nyt taidan alkaa iltatoimille ja katsoa vielä vähän telkkua. Hyvää illanjatkoa!

Nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *