Kirje lukijoille

Hei vaan teille kaikille ihanille lukijoilleni!

Olette nyt reilun viikon ajan seuranneet tätä uutta blogiani täällä Lilyn blogiyhteisössä. Olen päivittänyt blogia joka päivä. Postaukseni ovat olleet lyhyitä, joten olet varmastikin jaksanut lukea ne kaikki. Aiheet ovat olleet omasta elämästäni kertovia ja ajankohtaisia. Haluan blogillani kuvata, millaista on nelikymppisen aikuisten lasten äidin elämä. Voisi luulla, että se olisi jatkuvaa juhlimista, mutta ei sitten kuitenkaan. Pahin juhlintavaihe loppui jo kahdeksan vuotta sitten. Sen jälkeen elämä on ollut tasaisempaa ja rauhallisempaa.

Mitä minun elämäni sitten on? Siitä pääset selville, kun jatkossakin seuraat tätä blogiani. Joka päivälle on luvassa postaus, jossa kerrotaan minun elämästäni. Käsittelen myös ajankohtaisia asioita ja hyvinvointiteemaa. Joskus myös puhutaan rahasta. Rahasta puhuvat varmastikin kaikki sellaiset, joilla sitä ei liikaa ole. Yritän kuitenkin olla jauhamatta liikaa yhdestä asiasta ja siksi onkin hyvä, että aiheet vaihtelevat päivittäin.

Blogi päivittyy aina työvuorojen mukaan. Ja aina ei jaksa tai ehdi välttämättä kirjoittaa kovin pitkiä tekstejä. Mutta sekin vain kuvaa sitä, että millaista se elämä sitten onkaan, kun lapset kasvavat aikuisiksi. Toivottavasti jatkossakin seuraat ajatuksiani ja elämääni!

Ystävällisin terveisin, Sanna!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *