Kolmas koronarokotus saatu

Tänään päällimmäisenä mielessä on aamulla saamani kolmas koronarokotus. Laitoin herätyksen aamulla klo 06.00, jotta pääsin kaikessa rauhassa lähtemään työterveyteen jonottamaan rokotetta. Olinkin ajoissa paikalla. Ehdin juuri saada esitietokaavakkeen täytettyä, kun minut jo pyydettiin rokotukselle. Odotustilassa ei tuolloin ollut muita kuin minä. Sain Modernan rokotteen tällä kertaa, koska Comirnatyja säästellään nuoremmille ja etenkin nuorille miehille. Ja ehkä näin tosiaan saa hyvän suojan itselleen koronavirusta vastaan. En myöskään halua viedä keneltäkään nuorelta ihmiseltä heille turvallisempaa rokotetta. Tyydyn siis siihen, mitä saan.

Rokotuksen jälkeen kävin kahvilla ja katselemassa muutamassa kaupassa. Ihmisiä ei juurikaan ollut liikkeellä. Kävin vielä ostamassa eväitä ja ajelin bussilla työpaikalle iltavuoroon. Minulla oli lääkkeenjakovuoro, joten minulla ei ollut juurikaan fyysistä rasitusta. Rokotettu käsi on nyt hieman erilaisen tuntuinen kuin toinen. Ei kuitenkaan kipeä eikä siinä ole havaittavissa ulkoisia muutoksia.

Toivon, että tästäkään rokotteesta ei tulisi tämän enempää reaktioita. Menkkoja odottelen edelleen ja lomakin on taas lähempänä. Nyt nukkumaan!

Hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *