Koronavirus sitä, tätä ja tuota

Tänään minun elämässäni on ollut ajankohtaista työhön paluu loman jälkeen. Voi, että kuinka olin ihan pihalla taas. Tai no ehkä en kuitenkaan ihan täysin. Sain ihan oikeasti tehtyäkin töitä enkä vain ihmetellyt katsoen, kun toiset raatavat. Tällä kokemuksella jo lomalta paluu omaan työpaikkaan sujuu yleensä hyvin ja pääsen nopeasti kiinni työhön taas. Eihän se kuitenkaan ydinfysiikkaa ole sentään.

Muuten tuntuu, että mistään muusta ei puhuta kuin koronavirukseen liittyvistä asioista. Mediakin on aika lailla täynnä koronavirusasiaa. En millään lailla halua väheksyä tästä aiheesta puhumisen ja kirjoittamisen tärkeyttä. Mutta lomalla ollessa oli ihanaa, kun pystyi laittamaan jonkun sarjan tai elokuvan pyörimään ja elää hetken niissä kuvitteellisissa tunnelmissa, joissa ei ollut koronavirusta. Ihanaa!

Ylen sivuja kun vilkaisin niin totesin, että sen koronavirusrokotteen saa sitten, kun sen saa. Ja vapaa-ajan suojautumiseen haluaisin kokeilla Kuparimaskia. Jos joku sellainen, joka myy niitä, lukee tämän niin minulle voisi ehdottaa yhteistyötä kuparimaskin puitteissa. Niitä on ilmeisesti vaikea saada tällä hetkellä mistään, luin näin Ylen sivuilta.

Mutta nyt nukkumaan, sillä tänään oli vasta maanantai. Hyvää yötä!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *