Kukapa ei muistaisi Pikku-Kallea!

Muistathan vielä Pikku-Kalle vitsit 1980-luvulta? Kysyin 19-vuotiaalta pojaltani, että tietääkö hän  muuten näitä vitsejä ja kertoi, että tietää. Kyllä ne siis edelleen ovat naurattaneet 2010-luvullakin. Ja vähänkö me pojan kanssa naurettiin näille tänään. Kerroin muutenkin pojalle kaikkea kivaa 1980-luvulta, mitä muistin, etenkin kaikkea koulussa tapahtunutta. Poika nauroi joillekin asioille, ei kaikelle kuitenkaan. Eikä minuakaan kaikki jutut naurata. Pikku-Kalle vitsit ovat ihanan viattomia ja hyväntahtoisia vitsejä. Sellaisia, jotka eivät loukkaa ketään. Ja kuitenkin naurattavat useimpia meistä. Voi kunpa kaikki vitsit olisivatkin aina näin harmittomia. Kokosin tähän postaukseen muutaman oman suosikkini.

”Tapahtui koulussa eräällä oppitunnilla. Pikku-Liisa sanoi: Opettaja! Opettaja! Kalle pieraisi. Opettaja sanoi: Hiljaa! Pikku-Liisa sanoi: Ei kun kovaa!”

”Pikku-Kalle meni kauppaan. Hän osti sieltä kurkun, kananmunia ja kaksisataa grammaa maksaa. Kaupasta poistuttuaan auto töytäisi Pikku-Kallen kumoon suojatiellä. Hätääntynyt autoilija säntäsi autostaan ulos, ja kysyi Pikku-Kallelta tämän vointia. Pikku-Kalle vastasi:”Kurkku meni poikki, munat meni rikki ja maksa lensi ulos.”

”Pikku-Kalle ajoi pyörällä korttelia ympäri ja äiti katseli portailta. Ensin Pikku-Kalle huusi: ”Katso äiti, minä osaan ajaa vain yhdellä jalalla”. Toisella kierroksella Pikku-Kalle huusi: ”Katso äiti, minä osaan ajaa yhdellä kädellä!”. Kolmannella kierroksella Pikku-Kalle huusi: ”Katso äiti, minä osaan ajaa ilman käsiä!” Seuraavan kerran kun Pikku-Kalle tuli äitinsä kohdalle hän sanoi: ”Katfo äiti, minä ofaan ajaa ilman hampaifa.”

”Koulussa opettaja kysyy oppilailta, haluavatko he päästä taivaaseen. Kaikki muut viittasivat paitsi Pikku-Kalle. Opettaja kysyy Kallelta: ”Etkö halua taivaaseen?” Kalle vastaa: ”Kai minä haluaisin, mutta isällä on yritys, jonka minä perin, mutta se menee päin helvettiä.”

”Pikku-Kallen perheessä oli kaikilla muilla yskä paitsi Pikku-Kallella. Kalle meni kouluun ja opettaja sanoi Kallelle: ”Onpa outoa, että sinulla ei ole yskää.” Sitten Pikku-Kalle pieraisi ja sanoi: ”Minulla onkin pyrstöyskä!”

Kallella on pahan näköinen arpi otsassa. Kaverit ihmettelivät:
– Mistä sinä Kalle olet saanut tuon haavan?
– Isän vika.
– Ihanko totta?
– Joo, olin lyömässä naulaa kämmenellä lautaan, kun isä sanoi, että käytähän poika vähän päätäsi

Koulussa:
Pikku-Kalle: Opettaja mulla on vihko täynnä!
Opettaja: Oletpa sinä ollut ahkera! Mikä vihko sinulla on täynnä?
Pikku-Kalle: Poissaolovihko.

Lisää pikku-Kalle vitsejä löydät täältä!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *