Kyllä se tästä taas

Toisena työpäivänä alkaa tuntua jo tutummalta olo. Sain tehtyä muutamia kirjallisia töitä pois alta ja muutenkin tuntuu, että kyllä tämä tästä alkaa taas sujua. Töissä oli tänään enemmän kuormitusta, mutta ei liian rankkaa minun mielestäni. Kyllähän työnteon vähän pitää tuntuakin. Liika on tietysti liikaa myös tässäkin asiassa. Olette varmasti samaa mieltä.

Aamulla heräsin taas sen verran aikaisin, että ehdin katsoa Maria Kallion uusimman jakson ja tein palauttavan yin joogan, joka kesti 40 min. Nämä olivat juuri sopivia tekemisiä ennen iltavuoroa. Tuovat sitä tunnetta, että koko päivä ei menekään vain siihen, että olet töissä. Ja huomaan jaksavani henkisesti paremmin näin. Ja minun kokemukseni se minulle tärkein on. Ei kukaan muu voi tietää, mitä minä tarvitsen.

Ai niin tämä päivä oli kaksi tuntia pidempi kuin listassa. Mutta ei kuitenkaan sillä tavalla, että siitä maksettaisiin lisää. No, minulle riittää, kun voin lähteä lauantaina kaksi tuntia suunniteltua aiemmin töistä. Se on hyvä palkinto se.

Nyt nukkumaan! Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *