Lauantai-illan viettoa

Lauantai-iltaa vietän tällä kertaa ihan täällä kotona. Poika kävi hakemassa meille grilliltä päivällistä. Usein viikonloppuisin tekee mieli grilliruokaa. Tänään valitsin syötäväksi kanaa salaatilla. En halunnut perunoita tai riisiä, koska en halua mahani olevan liian täynnä ja turvoksissa.

Poika kertoi, että hänen asunnonjonotusnumeronsa on taas n. 20 sijaa pienempi. Jos tätä vauhtia jatkuu niin poika pääsee muuttamaan ehkä jo ennen joulua. Onneksi aloitin lokakuun alussa minimalismipelin ja olenkin joka päivä tosiaan valinnut poistettavaksi turhaa tavaraa. Tänään laitan poistoon jälleen 17 asiaa. Yhteensä siis lokakuun aikana lähtee poistoon noin 500 tavaraa. Helpotan omaa tulevaa muuttourakkaani.

Olen ollut jotenkin kovin herkällä mielellä viimeaikoina. Tunteet ovat pinnassa. Toisaalta olen kovin onnellinen, mutta sydämessä on koko ajan pieni ikävän tunne. Ikävöin myös sitä, että saan katsoa, koskea ja haistella rakastani. Tämän täytyy siis olla eroahdistusta. Yritän laittaa ikävöinnin taka-alalle ja keskittyä työhön ja arkeen.

Taidanpa tänään alkaa käyttää syyskuussa Prismasta ostamaani kevyttoppatakkia. Sain sen vähän halvemmalla silloin, kun oli asiakasomistajapäivät. Ehkäpä laitan kohta pipon päähänkin. Eipähän sitten näy aina työpäivän aikana visiirin takia takkuuntuvat hiukseni.

Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle!

Nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *