Lauantain iltavuoropäivä

Tänään päivä on kulunut todella nopeasti. Heräsin klo 7.30 jälkeen ja kuuntelin hetken kirjaa vuoteessa makoillen. Ylösnoustuani tein lantiota avaavan joogan ja söin aamupalan samalla kirjaa kuunnellen. Sitten minulle jäikin vielä vähän aikaa surffailla netissä ja pohtia asioita.

Lähdin töihin. Tänään busseissa oli vähemmän ihmisiä ja näin enemmän maskeja ihmisten kasvoilla kuin ennen. Keskustorilla oli myös vähemmän ihmisiä liikkeellä. Työpaikan ympäristössäkin oli rauhallista. En tiedä, mistä tämä hiljaisuus johtui. Olivatko kaikki mökeillään vai ovatko alkaneet vähentää liikkumistaan julkisilla paikoilla?

Iltavuoro oli kiireinen niin kuin aina. Iltavuoron jälkeen hain grilliltä iltapalaa. Siellä oli ihmisiä niin kuin ennenkin lauantai-iltana.

Kotiin päästyäni  söin ja kävin suihkussa. Tunsin tuoksuvani todella hikiselle. Töissä kävin ulkoilemassa potilaiden kanssa ja tuli hiki pintaan muutenkin lämpimän sään vuoksi.

Nyt ehtii vähän kirjoitella ja lueskella. Sitten pitääkin jo mennä hammaspesuille ja nukkumaan. Uskon, että uni tulee nopeasti, kun laitan kirjan päälle.

Hyvää yötä! Ja nähdään!

-Sanna-

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *