Leppoisaa loppiaisen viettoa

Aamulla heräsi jo klo 4.00 jälkeen käymään wc:ssä. Mutta sitten tajusin, että tosiaan tänään on vapaapäivä ja voin vielä nukkua. Nukuinkin vielä klo 9.00 asti. Tuntui hyvältä, kun sai nukkua vähän pidempään. Söin aamupalan ja tein lähtöä kauppareissulle. Ostin kaupasta mm. -30 % graavilohta ja joulumakkaraa, jotka söin poikien kanssa. Syötiin vähän niin kuin joulutyyliin päivällinen. Halusin tarjota pojille vielä tänään joulun jämiä. Mielestäni hyvä idea ja pojille kyllä maistui. Kävimme myös vanhempieni luona, joten tuli vähän liikuntaakin kauppareissun lisäksi. Ennen poikien tuloa ehdin myös pikasiivota, joten en ole ollut liikkumaton tänään.

Nyt on kiva olla sohvalla ja katsella telkkua. Rentoutua pyykkikoneen pyöriessä. Vaihdoin lakanat niin on kivaa mennä tänään puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. Se on ihanaa.

Kävin muuten siellä Kevan sivuilla katsomassa ja en nyt sanoisi, että tilanteeni on mitenkään erityisen huono. Jos nyt jäisin työkyvyttömyyseläkkeelle niin ihan hyvän summan saisin kuussa eläkettä ja myös eläke-ennusteeni on ihan ok. Kyse ei ole isosta summista, mutta eiköhän sillä jotenkin pärjää. En nyt vielä liikaa mieti tuota eläkeasiaa, kun aikaisintaan 22 vuoden päästä voi jäädä. Toivon, että pystyn jatkamaan niin kauan, mutta mistä sen koskaan tietää, mitä kenellekin tapahtuu. Elämä tuo eteen sitten sen, minkä tuo.

Huomenna on vapaapäivä. Menen käymään kampaajalla siistimässä hiuksiani. En edes muista, koska viimeksi olen käynyt. Ehkä vuosi sitten. En ota väriä enkä raitoja. Pelkkää leikkausta vain ja pesu. Muuten päivä kulunee telkkua katsellen ja kirjaa kuunnellen. 7 min jumpan teen vaikka jo aamusta niin on sekin sitten jo ennen kampaajakäyntiä tehtynä. Eli huomenna on hyvä lepopäivä tulossa.

Nyt iltapalaa syömään jne.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *