Leppoisaa loppiaista!

Tänään on juhlittu joulun loppumista. Minun mielestäni on hyvä, että joulunpyhät päättyvät tältä erää. Voidaan alkaa odottaa pääsiäistä. Eipä siihen ole kuin kolmisen kuukautta. Nopeasti kuluu se aika.

Minä olin tänäänkin iltavuorossa, joten en sen ihmeemmin juhlinut. En ole vielä myöskään laittanut joulukoristeita pois. Annan niiden aina olla vielä loppiaisen ja sitten siivoan ne seuraavana päivänä. Voi kyllä olla, että siivoan joulun pois vasta perjantaina, kun minulla on vapaapäivä. Todennäköisesti niin.

Tänään on ollut jotenkin virkeämpi olo sekä fyysisesti että psyykkisesti. Työssä käyntiin alkaa taas tottua. Mutta tuntuu kivalta, että huomenna voi tulla kaupan kautta kotiin. Laittaa ison satsin keittoa ja sitten vaan olla. Alan kutoa sukalle paria, kuuntelen kirjaa, katson telkkua, meditoin, jumppaan jne. Ihanaa kotona oleilua.

Kivaa on myös, että treffit on taas sovittuna. Minun lomalla nähdään ja ollaan yhdessä muutama päivä. Ei ole mies siis jäänyt pois kuvioista. Onpa kiva taas nähdä!

Nyt hammaspesuille ja nukkumaan!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *