Liikkumattomuus tappaa

Tänään on ollut asuntoasian lisäksi mielessä erilaiset liikuntaharrastukset. Itsellä on jotenkin taas jäänyt jumppaamiset vähemmälle ja en ole tehnyt myöskään ylimääräisiä kävelylenkkejä. Jotenkin tämän huomaa voinnissa. Kroppaa alkaa kolottaa ja mielikin on helpommin matalampi.

Tällä hetkellä odotan, että uusi elämänvaiheeni tuo minulle innostusta aloittaa terveellisempi elämä. Alan syödä kevyemmin. Tämä tosin tarkoittaa sitä, että kovin raskasta liikuntaa ei kannata harrastaa. Sillä mitä enemmän liikut niin kyllä siinä ruokahalukin kasvaa. Ehkä jopa säästän hieman rahaakin ruoassa.

Kun ja jos muutan niin minulla on mahdollisuus alkaa kävellä työmatkat. Tämä tekee varmastikin hyvää minulle. Kroppa tykkää ja pää tuulettuu. Ehkä kevyempi ruokavalio ja hyötyliikunta saavat minut taas jumppaamaan ja joogaamaan säännöllisesti.

Haluan siis uudessa elämänvaiheessani olla kevyempi ja aktiivisempi. Tällä nykyisellä menolla menen koko ajan huonompaan kuntoon. Kuvan infograafi kertoo karua faktaa siitä, mitä liikkumattomuus meille ihmisille teettää. Haluan loppuelämäni olevan mahdollisimman terveellistä. Nyt siis unille!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *