Lomalla on parasta vapauden tunne

Tänään sain aamulla nukuttua jopa klo 6.00 asti. Kuuntelin kirjaa ja värittelin tämän kuvan. Siinä on kylpyhuone kuin jossain hienossa hotellissa. Minun wc/suihkuhuone ei tuolta näytä kylläkään. Ehkä taas joskus menemme miehen kanssa treffeille johonkin kivaan hotelliin tai jopa matkalle ulkomaille. Se on sitten joskus taas, kun on sen aika.

Aamupalan syötyäni katsoin CMorelta Maria Kallion uusimman jakson. Ehkä vähän vaisuja ovat nämä uudet Maria Kalliot. Mutta Elena Leeve sopii kyllä Mariaksi. Tämän jälkeen tein pikasiivouksen, koska halusin, että on vähän siistimpää. Siivouksesta tulikin sitten mieleen, että minäpä siivoan ensi viikolla vähän perusteellisemmin niin sitten pärjää taas pitkän aikaa pelkällä pikasiivouksella. Aloitan keittiöstä maanantaina. Ja sitten vähän kerrallaan eteenpäin niin, että sunnuntaina koko kämppä on siivottu. Samalla voisin karsia tavaraa niin, että vien jotain kirpputorille myytäväksi.

Ennen lounasta kävin tekemässä 8000 askeleen kävelylenkin. Se teki hyvää. Lenkin jälkeen söin ja katsoin Netflixiä. Oli hyvä vähän huilata. Ennen päiväkahvia tein keppijumpan, joka tuntui kropassa hyvältä.

Kahvin juotuani löhöilin kirjaa kuunnellen ja sitten jo pojat tulivatkin kylään. Laitoin meille nakkikeittoa. Se maistui. Kävimme yhdessä kellarissa ja otimme mukaamme kirpputorille vietävää tavaraa. Ja pojat veivät mukanaankin jotain omia tavaroitaan. Hyvä niin. Ison muuttolaskun kokonaan maksaneena en halua, että seuraavassa muutossa on liikaa tavaraa mukana. Äkkiä vaan myyntiin kaikki niin eivät pilaannu kellarissa. Enkä oikeastaan ajattele tässä sitä, että saahan niistä rahaa.

Juuri nyt ei väsytä niin ehkä voisin vielä katsoa vähän Netflixiä ja mennä sitten nukkumaan. Huomenna ehtii sitten taas tehdä kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä ja treffitkin lähenee. Ihanaa, kun saa olla ihan vaan oman aikataulun mukaan ja tehdä mitä itse haluaa. Se on vapautta!

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *