Loppuloman suunnitelmat

Minulla on vielä jonkin verran lomaa jäljellä. Aion viettää loppuloman ihan vaan täällä kotona. Tällä hetkellä koronavirustilanne näyttää taas siltä, että ei oikeastaan tee mieli liikkua yhtään ylimääräistä kodin ulkopuolella. Kaupassa aion käydä. Sen enempää en liiku missään. Jos on hyvä sää niin saatan ulkoilla kävelylenkin verran.

Aika kuluu kyllä ihan hyvin kotona kirjaa kuunnellen, telkkua katsellen ja jumpaten. Ehdin kutoakin jne. Asuntoasia ei ole edennyt yhtään. Ehkä sitten keväämmällä. No, sille asialle en siis voi mitään tehdä juuri nyt, joten se on siellä taustalla siis.

Huomenna aion siivota. Tulee taas hyvä olo, kun on saanut siivottua. Näin kun on aikaa niin siivoamisestakin tulee mukava ajanviete. Ehkä voisi taas katsella tavaroitaan, että mitkä niistä haluaa uuteen asuntoon ja mitä ei. Se on ainakin selvä, että kolmion tavarat eivät mahdu yksiöön. Eikä tarvitse mahtuakaan. Nyt on hyvä tilaisuus hankkiutua eroon kaikesta, mitä ei tarvitse tai mistä ei tykkää. Siitä tulee vielä parempi olo.

Minkälaisia suunnitelmia sinulla on tälle viikolle?

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *